HAR BLÅMERKER: Rihanna er forslått etter at hun angivelig ble banket av kjæresten, Chris Brown. Foto: All Over Press
HAR BLÅMERKER: Rihanna er forslått etter at hun angivelig ble banket av kjæresten, Chris Brown. Foto: All Over PressVis mer

- Rihanna er forslått

For første gang snakker superartistens far ut om overfallet på datteren.

SEHER.NO: - Jeg trodde ikke på det, sier Rihannas far Ronald Fenty (55) om angrepet på datteren, og tar nå bladet fra munnen og forteller om hvordan han opplevde den svært oppsiktsvekkende hendelsen.

Det var i Los Angeles sist søndag at Rihannas (20) kjæreste, Chris Brown (19), angivelig skal ha overfalt artisten. Like etterpå ble han arrestert, og fortsatt risikerer Brown at distriktsadvokaten tar ut tiltale mot ham.

- Jeg kjenner min datter, men når det gjelder Brown... Du tror du kjenner noen, mens du faktisk ikke gjør det i det hele tatt, sier Fenty til People.

Rihanna fikk besøk av sin pappa torsdagen som var. Dermed fikk Ronald Fenty også muligheten til å se hvor store skader 20-åringen har fått.

- Hun er forslått, og har en del blåmerker. Men hun vil bli fin, det tror jeg. Og på et eller annet tidspunkt vil hun snakke ut om det. Jeg håper at hun vil stå oppreist for kvinner som opplever det samme rundt om i verden, mener han.

55-åringen, som jobber i salgsbransjen og som frilans klesdesigner, avslører at datteren er i Barbados sammen med venner i sitt forsøk på å komme seg etter episoden. Sist gang han var sammen med Rihanna og Chris Brown i fellesskap var - ifølge ham selv - i juli.

- De så ganske glade ut den gang. Jeg skjønner ikke hva som gikk galt, sier Ronald Fenty til People.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Erotisk SMS startet bråket