GLAD I NORGE: Søndag opptrådte Rihanna i Oslo Spektrum foran en fullsatt sal. På Twitter skryter stjernen av hovedstaden og sier at hun følte seg som hjemme.  Foto: All Over Press
GLAD I NORGE: Søndag opptrådte Rihanna i Oslo Spektrum foran en fullsatt sal. På Twitter skryter stjernen av hovedstaden og sier at hun følte seg som hjemme. Foto: All Over Press Vis mer

Rihanna elsket dagene i Norge

Rihanna var tydelig fornøyd over mottagelsen hun fikk i hovedstaden i helgen.

Publisert
SEHER.NO: Søndag kveld holdt Rihanna (23) konsert for et utsolgt Oslo Spektrum, med blant annet kronprinsfamilien som tilskuere. 23-åringen er for tiden en av verdens største stjerner og hadde mye godt å si om oppholdet i Norge.

- Oslo!! Dere rocket verdenen min i dag!!! Dere får meg til å føle meg så velkommen. Det er akkurat som om jeg er hjemme sammen med dere, skriver stjernen på sin Twitter-side.

Tidligere i år holdt Rihanna konsert i Bergen, og dro videre på byen etter showet. Mange trodde nok hun ville gjøre det samme i Oslo, men popstjernen fokuserte heller på jobb.

«Rude Boy»-stjernen ankom Norge allerede lørdag ettermiddag og har tilbrakt store deler av tiden i studio sammen med de norske produsentene i Stargate Tor Erik Hermansen og Mikkel Eriksen. På Twitter spurte en av Rihannas venner om hun snart var ferdig i studio.

- Nei, og klokken er snart 8, lol, skrev 23-åringen tilbake.

Mandag drar Rihanna videre til Sverige der hun skal holde tre konserter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rihanna brukte 10 000 kroner i sexbutikk  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer