- Rihanna, du er altfor heit

Popstjernen viste nok en gang fram sine smekre former i sexy karnevalskostyme - og hylles av fansen.

HOTTE: Det er ingen tvil om at Rihanna og hennes to venninner kler de fargerike karnevalsantrekkene.  Foto: NTB Scanpix / Instagram
HOTTE: Det er ingen tvil om at Rihanna og hennes to venninner kler de fargerike karnevalsantrekkene. Foto: NTB Scanpix / Instagram Vis mer

SEOGHØR.NO: Denne uken var det nok en gang duket for det tradisjonsrike karnevalet «Crop Over» på den eksotiske øya Barbados i Det karibiske hav, og som seg hør og bør hadde den barbadiske skjønnheten Rihanna (27) tatt turen hjem for å overvære festlighetene.

Under formiddagsparaden Kadooment tirsdag sto Rihanna helt foran i VIP-toget, og ristet løst på sine smekre former til de fengene karnevalsrytmene.

27-åringen tok seg også tid til å besøke en av sine mange tanter under paraden, og benyttet anledningen til å dulle med en liten baby som var på besøk.

«Bitch Better Have My Money»-sangeren er en ivrig bruker av sosiale medier, og oppdaterte fansen med flere bilder underveis - til ellevill jubel fra fansen.

I @zuluinternational

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

when Ya visit Ya Aunty in the middle of the jump #CaribbeanTing #cropover2015

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

my hitta. @jennnrosales

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Rihanna er nemlig ikke redd for å vise fram formene sine enten det er på scenen, på rød løper, i musikkvideoer eller under nevnte karnevalsparade.

«Rihanna, du er altfor heit», er det en som kaller seg «nikia.k.sethi» som skriver til et av bildene, og får støtte av flere av 27-åringens mange Instagram-følgere - som hyller 27-åringen for utstrålingen hun viser under karnevalet.

«Dette fikk meg akkurat til å ta en motsatt-Lenny Kravitz», er det en som kaller seg «jonferber», som skriver - og hinter til den berømte «penisglippen» den populære artisten opplevde da han sto på scenen i Sverige denne uken.

RIHpost : caught by @illjahjah #heauxm #culture

A video posted by badgalriri (@badgalriri) on

Det er naturlig nok ikke første gang Rihanna deltar i karnevalet, og har flere år på rad kastet glans over den fargerike festen.

Se video fra da Rihanna ristet løs på karnevalet i 2013 under:

LES OGSÅ: - Rihanna dater fotballstjerne