Rihanna brukte 10.000 kroner i sexbutikk

Rihannas frekke storhandel tok bare 5 minutter.

FREKK HANDLETUR: Rihanna er ikke som andre turister og kjøpte med seg håndjern og sexy undertøy under sitt opphold i Paris.
FREKK HANDLETUR: Rihanna er ikke som andre turister og kjøpte med seg håndjern og sexy undertøy under sitt opphold i Paris. Vis mer
SEHER.NO: Denne uken holdt Rihanna (23) konsert i Paris, og under oppholdet i hovedstaden fikk hun også tid til litt shopping. Stjernen dro rett fra hotellet til den nærmeste sexbutikken Lovestore. I løpet av fem minutter hadde hun kjøpt sexy undertøy, leker, håndjern og oljer til en verdi av 10 000 kroner!

- Hun visste akkurat hva hun ville ha og trengte ikke hjelp til å plukke ut varer. Hun smilte fra øre til øre og skyndte seg tilbake til hotellet, sa en kilde til den britiske avisen The Sun.

Dette er det siste av sangerens mange frekke påfunn. I slutten av september vekket 23-åringen oppsikt da hun fikk kjeft av en bonde for å kaste klærne i åkeren hans. Like etterpå stilte hun opp naken i bladet Esquire. Litt senere skal hun ha befølt strippere da hun dro på strippeklubb sammen med eks-kjæresten Matt Kemp i London.

«Rude Boy»-stjernens nye flamme Dudley O'Shaugnessy var ikke med på handleturen i Paris, men skal etter planen møte kjæresten i Tyskland på mandag. Det er uvisst om han blir med Rihanna når hun kommer til Oslo 30. oktober. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun kjørte hodet mellom beina på stripperne