Rihanna brøt sammen på scenen

Fansen skal være svært bekymret etter at sangstjernen brast i gråt under konsert i Dublin.

GRÅTKVALT: Rihanna brøt sammen på scenen under en konsert i Dublin da hun opptrådte låten «Love The Way You Lie». Bildet er imidlertid fra en konsert i Seattle tidligere i år.  Foto: Splash News
GRÅTKVALT: Rihanna brøt sammen på scenen under en konsert i Dublin da hun opptrådte låten «Love The Way You Lie». Bildet er imidlertid fra en konsert i Seattle tidligere i år. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den snart norgesaktuelle popstjernen Rihanna (28) reiser for tiden verden rundt med sin turné «ANTI World Tour».

Tirsdag gikk turen til Dublin i Irland, men det gikk ikke helt som forventet for de mange tusen tilskuerne som dukket opp for å se idolet sitt.  

Da 28-åringen fremførte låten «Love The Way You Lie» foran den fullsatte salen, brast hun nemlig ut i full gråt, ifølge nettstedet Mirror. 

Flere av tilskuerne har publisert klipp av det rørende øyeblikket i sosiale medier, og flere fans viser tydelig sin bekymring for artisten.  

Saken fortsetter nedenfor.

Happy to be in Dublin! #antiworldtour #Dublin #rihanna

En video publisert av HiHat (@hihatprods)

- Hvorfor gråter hun? Hvem skal vi banke opp? spør den bekymrede følgeren som kaller seg «ruth_knafo» på Instagram. 

- Hun er nok bare følsom fordi hun er med fansen sin. Det er nok overveldende, skriver «john220692» under en av videosnuttene på Instagram. 

- Ikke gråt, kjære Rihanna. Jeg elsker deg så høyt, skriver Instagram-brukeren «josef_navy». 

Saken fortsetter nedenfor.

En video publisert av Rihanna Daily (@rihannadaily)

Vanskelig fortid

«Work»-sangeren har foreløpig ikke kommentert hvorfor hun begynte å gråte under opptredenen, men det er mulig det ligger personlige årsaker bak det følsomme utbruddet. 

Låten «Love The Way You Lie» var et samarbeid mellom Rihanna og rapperen Eminem (43), og den ble utgitt i 2010. Sangteksten handler om to personer som er i et voldelig kjærlighetsforhold.

Da låten kom ut for seks år siden, tenkte flere av Rihannas fans umiddelbart at låten handlet om Rihannas voldelige forhold med ekskjæresten Chris Brown (27).

Året før låten ble utgitt, gikk nemlig artisten løs på Rihanna. Hun fikk store skader i ansiktet etter det brutale overgrepet.

Saken fortsetter under bildet.

VONDE MINNER: Chris Brown og Rihanna hadde et seriøst forhold frem til han utførte grov vold mot henne i 2009. Bildet er imidlertid tatt i 2013, da de gjenopptok romansen for en kort periode.  Foto: Afp
VONDE MINNER: Chris Brown og Rihanna hadde et seriøst forhold frem til han utførte grov vold mot henne i 2009. Bildet er imidlertid tatt i 2013, da de gjenopptok romansen for en kort periode. Foto: Afp Vis mer

Av-og-på forhold

Rihannas tårevåte opptreden kan også ha noe å gjøre med hennes aktuelle kjærlighetsliv, som har vært relativt turbulent den siste tiden. 

I februar begynte nemlig romanseryktene å svirre mellom Rihanna og artisten Drake (29).

De to stjernene har hatt et av-og-på forhold helt siden 2009, og har de siste årene også samarbeidet tett innenfor musikken.

Den seneste romansen mellom dem skal ha tatt slutt i mars, men denne måneden fikk ryktene ny fart da duoen ble observert på en middagsdate. 

«Hotline Bling»-sangeren skal nemlig aldri ha gitt opp håpet om å vinne tilbake skjønnheten for godt.

- Drake er svært betatt av Rihanna, og hun har ham rundt lillefingeren. Hun elsker utfordringer, men Drake gir henne ingen, sier en kilde ifølge Inquisitr.

KJEMI PRIVAT OG PÅ SCENEN: Rihanna og Drake får aldri nok av hverandre og har flere ganger prøvd å få forholdet mellom dem til å fungere. Her opptrer de under en konsert i Miami tidligere i år.  Foto: Splash News
KJEMI PRIVAT OG PÅ SCENEN: Rihanna og Drake får aldri nok av hverandre og har flere ganger prøvd å få forholdet mellom dem til å fungere. Her opptrer de under en konsert i Miami tidligere i år. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: - Å komme seg i seng blir den største utfordringen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer