Rihanna avlyste Grammy Awards i siste liten

Superstjernen skulle egentlig holdt et forrykende show i natt, men meldte avbud kort tid før sendingen gikk live.

SEOGHØR.NO: Den ene kjendisen etter den andre strålte på den røde løperen da verdens mest prestisjefylte musikkprisutdeling ble holdt i Staples Center i Los Angeles natt til tirsdag (norsk tid).

Men etter hvert som showet begynte å nærme seg startskuddet, var det fremdeles en stjerne som glimret med sitt fravær.

Adele Foto: SipaUSA
Sangfugl Ariana Grande. Foto: Ap
Skuespiller Kaley Cuoco. Foto: SipaUSA
Supermodell Alessandra Ambrosio. Foto: Afp
Modellen Chrissy Teigen. Foto: Afp
Sangfugl Carrie Underwood. Foto: Rex Features
Artisten The Weeknd og modellkjæresten Bella Hadid. Foto: Afp
Artist Nick Lachey med kona Vanessa. Foto: Ap
Sangstjerne Demi Lovato. Foto: Afp
Lady Gaga. Foto: Ap
Programleder Giuliana Rancic. Foto: Rex Features
Selena Gomez. Foto: Afp
Sangstjerne Ellie Goulding. Foto: SipaUSA
Den svenske artisten Tove Lo. Foto: Afp
Sanger Zendaya. Foto: Reuters
Musiker Ciara. Foto: Reuters
Taylor Swift. Foto: Afp
Skuespiller Anna Kendrick. Foto: Ap
Skuespiller Jane Seymour. Foto: Ap

Noen ganger velger kjendisene å komme «fashionable late» for å skape litt mer oppmerksomhet rundt seg selv, og det var mange som håpet på at nettopp dette var tilfelle da Rihanna (27) ikke dukket opp.

 

Sangfuglen var nemlig en av artistene som skulle stå på scenen under nattens Grammy Awards, og hun gir som regel valuta for pengene når hun holder opptredener.

Men denne gangen måtte dessverre publikum, fans og presse vente forgjeves på den populære popstjernen.

Saken fortsetter under bildet.

MÅTTE HVILE STEMMEBÅNDET: Lørdag stod Rihanna på scenen under "MusiCares Person of the Year gala" i Los Angeles og fremførte "Say You, Say Me". Under Grammy Awards to dager senere glimret hun med sitt fravær. Foto: NTB Scanpix
MÅTTE HVILE STEMMEBÅNDET: Lørdag stod Rihanna på scenen under "MusiCares Person of the Year gala" i Los Angeles og fremførte "Say You, Say Me". Under Grammy Awards to dager senere glimret hun med sitt fravær. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kort tid før showet ble sendt live, meldte hun nemlig avbud, skriver UsWeekly.com.

- Etter Grammys general-prøve tidligere i dag var Rihanna til legeundersøkelse. Her bestemte doktoren at hun måtte hvile stemmebåndene i 48 timer i frykt for blødning, sier hennes talsperson til nettstedet, og legger til:

- Antibiotikaen hun har gått på de siste tre dagene har ikke drept infeksjonen tilstrekkelig, og derfor er det ikke trygt at hun opptrer.

Mange timer etter at Rihanna skulle stått på scenen, tok hun selv til sosiale medier for å gi en unnskyldning til fansen.

- Jeg er så lei meg for at jeg ikke kunne være der. Tusen takk for støtten i kveld til Grammys og CBS.

 

Under Grammy Awards i 2009 skapte også popstjernen overskrifter da hun ikke dukket opp på prisutdelingen. Men den gang var årsaken av en svært alvorlig grad.

Sangfuglen var på den tiden kjæreste med R'n'B-stjernen Chris Brown (26), og mens de to gjorde seg klare til Grammy-utdelingen skal Brown ha mistet temperamentet fullstendig.

Han gikk så langt som å angripe Rihanna, og bilder av hennes oppsvulmede ansikt gikk kort tid etter verden rundt. 

Chris Brown måtte sone i fengsel for ugjerningen.

FIKK JULING: Det tok lang tid før Rihanna klarte å gjøre det slutt og komme seg videre etter mishandlingen fra Chris Brown. - Jeg prøvde å beskytte ham. Jeg følte ikke at folk forsto ham.. Spesielt ikke etter det som hadde skjedd. Til slutt innså jeg at det var jeg som var fienden, sa hun i 2012. Foto: NTB Scanpix
FIKK JULING: Det tok lang tid før Rihanna klarte å gjøre det slutt og komme seg videre etter mishandlingen fra Chris Brown. - Jeg prøvde å beskytte ham. Jeg følte ikke at folk forsto ham.. Spesielt ikke etter det som hadde skjedd. Til slutt innså jeg at det var jeg som var fienden, sa hun i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Justin Biebers Grammy-date sjarmerte alle