STREKK UT, RICKY: Naboene sperret opp øynene da Ricky Martin satte i gang sitt verandashow. Foto: Stella Pictures
STREKK UT, RICKY: Naboene sperret opp øynene da Ricky Martin satte i gang sitt verandashow. Foto: Stella PicturesVis mer

Rickys sjokkerende soling

Ricky Martin fikk det til å gå rundt for naboene da han holdt bøy-og-show på balkongen.

Solstikk?


SEHER.NO: På et hotell i Uruguay brød ikke Ricky Martin (35)om fotografen da han spradet rundt i en liten badebukse, slikket sol og trener litt Yoga.


Den sensuelle latino-danseren har vært plaget av homserykter i årevis, selv om han viste seg med en kvinnelig kjæreste - den mexikanske skjønnheten Rebecca de Alba - i 2003.


Likevel nekter ryktene å dø, og Martin har aldri  bekreftet eller avkreftet dem. Etter dette spradeshowet på balkongen, spørs det om ikke historiene får flere ben å gå på...


Men yogatreningen ser ut til å gi resultater: Martin - som er svært opptatt av utseendet sitt-har flere ganger ligget høyt opp på lister over verdens mest sexy kropper.


Hans appell til kvinner og menn verden over har også gjort "Livin' la vida loca"-sangeren til den eneste latinamerikaneren som har klatret til topps på USAs prestisjetunge Billboard-liste.


Men det spørs om fansen er like imponert over Rickys siste solshow...Se mer av solkongen Ricky i vår bildespesial!


Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.