Ricky Martin:

Ricky Martin vurderer svenskebryllup

- Det kommer til å bli en stor fest, avslører artisten.

GIFTEKLARE: Ricky Martin og Jwan Yosef er i full gang med bryllupsplanlegging. Foto: NTB Scanpix
GIFTEKLARE: Ricky Martin og Jwan Yosef er i full gang med bryllupsplanlegging. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): I november i fjor annonserte Ricky Martin (45) at han hadde fridd og fått ja fra sin 11 år yngre kjæreste, den svenske kunstneren Jwan Yosef (32).

Paret er i full gang med bryllupsplanleggingen og nå avslører «Livin La Vida Loca»-stjernen at han ønsker seg et digert internasjonalt bryllup.

Mest sannsynlig vil det bli holdt minst to seremonier, en i sangfuglens hjemland Puerto Rico og en i Sverige eller Syria - hvor forloveden har familie.

- Det kommer til å bli en stor fest. Jeg vil ha noe massivt, forteller Ricky til E! News, ifølge Contactmusic.com, og fortsetter:

- Jeg vil definitivt gifte meg i Puerto Rico, så det må skje. Jeg kommer derfra og har familie der. Han er fra Sverige og har noen slektninger i Syria, så vi skal gjøre noe internasjonalt. Vi får se hva som skjer.

Saken fortsetter under bildet.

👾👾

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Detaljene rundt bryllupet er enda ikke fastsatt, og 45-åringen innrømmer at han er overrasket hvor slitsomt det har vært å organisere alt til den store dagen.

- Alle snakker om bryllupet, men ingen snakker om selve planleggingen fordi det er så vanskelig. Jeg visste virkelig ikke at det var så komplisert å sette det sammen slik vi ønsker å ha det, forklarer han, ifølge nettstedet.

Vil utvide familien

Martin, som sto frem som homofil for seks år siden, viste seg offentlig sammen med Jwan for første gang i april under amFAR Inspiration Gala, i Sao Paulo i Brasil.

Den gang holdt duoen hender og klarte ikke å ta øynene vekk fra hverandre mens de poserte for fotografene foran presseveggen.

I 2008 ble latinosangeren alenefar til tvillingsønnene Valentino og Matteo (8) via surrugatmor, og han har aldri lagt skjul på at han elsker tilværelsen som pappa.

- Farsrollen forandrer alles liv. Jeg vet at jeg ikke er den første faren som sier dette, men alt jeg gjør i livet handler om dem. Alle valg jeg tar er basert på dem, og barna mine er veldig lykkelige, noe som betyr at vi gjør en god jobb, sier han, ifølge Contactmusic.com.

I vinter avslørte den talentfulle artisten også at han drømmer om å utvide familien ytterligere.

- Tvillinguttene mine er så vakre. De er åtte år gamle og vokser utrolig fort. Nå vil jeg ha flere barn. Jeg vil snart ha en datter, uttalte han i februar.

Stellar date ⭐️Stellar night ⭐️#oscars #vanityfair

A post shared by Jwan Yosef (@jwanyosef) on

LES OGSÅ: Den gravide tennisstjernen kaster klærne