<strong>FLOTT PAR:</strong> Ricky Martin viste frem sin nye kjæreste Jwan Yosef under et arrangement i Brazil lørdag.  Foto: Broadimage
FLOTT PAR: Ricky Martin viste frem sin nye kjæreste Jwan Yosef under et arrangement i Brazil lørdag. Foto: Broadimage Vis mer

Ricky Martin viste frem sin nye kjæreste

«Livin' La Vida Loca»-sangeren har funnet lykken med den svenske kjekkasen Jwan Yosef.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2009 kom «Livin' La Vida Loca»-artisten Ricky Martin (44) ut av skapet, og fortalte verden at «hans hjerte både kan tilhøre en mann og en kvinne».

I 2014 brøt sangeren med kjæresten Carlos Gonzalez Abella etter fire år sammen, og siden har det virket stille på kjærlighetsfronten for alenepappaen. 

Nå har Martin imidlertid funnet kjærligheten igjen. Ifølge Latin Times er hans utkårede den svenske kjekkasen Jwan Yosef (32). 

Lørdag viste paret seg offentlig for første gang, da de dukket opp sammen på den røde løperen under et gallaarrangement i Sao Paulo i Brazil.

Det ferske paret holdt hender og klarte ikke å ta øynene vekk fra hverandre mens de poserte for pressen foran presseveggen.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>SVENSK KJEKKAS:</strong> Ricky Martins nye flamme, Jwan Yosef, jobber til daglig som kunstner og er bosatt i London. Han er oppvokst i Sverige. Foto: Ap
SVENSK KJEKKAS: Ricky Martins nye flamme, Jwan Yosef, jobber til daglig som kunstner og er bosatt i London. Han er oppvokst i Sverige. Foto: Ap Vis mer

Ifølge Latin Times har Martin og Yosef blitt observert sammen mange ganger de siste månedene, blant annet i New York og Tokyo. 

Martins nye flamme er født i Syria, oppvokst i Sverige og er nå bosatt i London. 

Kom ut av skapet for barnas skyld

I 2008 ble Ricky Martin alenepappa til tvillingsønnene Matteo og Valentino, som ble født via surrogatmor.

To år etter valgte Ricky Martin å bekrefte ryktene som hadde svirret rundt ham i en årrekke. På sin offisielle nettside avslørte han nemlig at han er homofil. 

I den personlige meldingen røpet han at det var farsrollen som ga ham styrke til å komme ut av skapet. 
  
- Å fortsette å leve slik jeg har gjort, vil være å ta bort den gløden som mine barn ble født med. Disse årene i stillhet har gjort meg sterkere og minnet meg på at aksept må komme innenfra. En slik sannhet gir meg kraft til å takle følelser jeg ikke visste eksisterte, skrev han ifølge People.

My #life. Mi #vida

Et bilde publisert av Ricky (@ricky_martin)

LES OGSÅ: Andreas Ygre Wiig blir pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer