Ricky Martin og Jwan Yosef:

Ricky Martin har giftet seg i all hemmelighet

- Det føles helt fantastisk.

LYKKELIGE: Jwan Yosef og Ricky Martin avslører at de har giftet seg. Først om noen måneder skal bryllupet feires i storslagen stil. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Jwan Yosef og Ricky Martin avslører at de har giftet seg. Først om noen måneder skal bryllupet feires i storslagen stil. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I et intervju med E! Online bekrefter «Livin' La Vida Loca»-artisten Ricky Martin (46) at han har giftet seg med den svenske kjekkasen Jwan Yosef (33).

- Vi har avgitt våre ekteskapsløfter, og lovet hverandre alt. I tillegg har vi signert alle papirer som trengte å signeres, ekteskapsavtale og alt.

Det var i 2009 at Ricky Martin åpenhjertig fortalte verden at «hans hjerte både kan tilhøre en mann og en kvinne».

#AllBlack #TimeisUP #GoldenGlobes

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

- Helt fantastisk

I 2014 brøt sangeren med kjæresten Carlos Gonzalez Abella etter fire år sammen, og to år senere fant han kjærligheten igjen med svenske Jwan.

Artisten legger ikke skjul på at han er svært lykkelig om dagen. Selv om paret så langt ikke har arrangert en stor bryllupsfest, lover 46-åringen at det kommer senere.

- Det føles helt fantastisk. Nå trenger jeg ikke å introdusere ham som min forlovede, men som min ektemann. Han er mannen min, sier Ricky.

I 2016 viste paret seg sammen offentlig for første gang, da de dukket opp på den røde løperen under et gallaarrangement i Sao Paulo i Brazil.

Det da ferske paret holdt hender og klarte ikke å ta øynene vekk fra hverandre mens de poserte for fotografene foran presseveggen.

Fikk barn

I 2008 ble Ricky Martin alenepappa til tvillingsønnene Matteo og Valentino, som ble født via surrogatmor.

To år etter valgte Ricky Martin å bekrefte ryktene som hadde svirret rundt ham i en årrekke. På sin offisielle nettside avslørte han nemlig at han er homofil.

Saken fortsetter nedenfor.

👨‍👨‍👦‍👦

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

I den personlige meldingen røpet han at det var farsrollen som ga ham styrke til å komme ut av skapet.

- Å fortsette å leve slik jeg har gjort, vil være å ta bort den gløden som mine barn ble født med. Disse årene i stillhet har gjort meg sterkere og minnet meg på at aksept må komme innenfra. En slik sannhet gir meg kraft til å takle følelser jeg ikke visste eksisterte, skrev han, ifølge People.

LES OGSÅ: Forlovet seg med sin 11 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer