Rickie Lake gjenforent med ektemannen

I oktober søkte Ricki Lake om skilsmisse. Men så angret hun.

PRØVER IGJEN: Ricki Lake og Christian Evans skal ønske å gi ekteskapet en ny sjanse.
 Foto: All Over Press
PRØVER IGJEN: Ricki Lake og Christian Evans skal ønske å gi ekteskapet en ny sjanse. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I midten av oktober ble det kjent at talkshow-dronningen Ricki Lake (46) hadde kastet ektemannen Christian Evans på dør. Og bare to uker senere søkte hun om skilsmisse.

Lake oppga standarfrasen «uforenelige forskjeller» som årsak til bruddet.

Nyheten kom kun to år etter at paret giftet seg i en hemmelig seremoni. De hadde da vært kjærester siden 2010.

Nå skal derimot TV-profilen ha angret seg og satt skilsmisseprosessen på hold.

- Ricki og Christian er sammen igjen. Hun kontaktet ham for rundt en måned siden, og sa at hun fremdeles var den samme gamle Ricki som han hadde forelsket seg i, forteller en venn av paret til RadarOnline.com.

VANSKELIG KJÆRLIGHET: Selv om Ricki kastet ut ektemannen for bare halvannen måned siden, så skal han nå være inne i varmen igjen. Foto: All Over Press
VANSKELIG KJÆRLIGHET: Selv om Ricki kastet ut ektemannen for bare halvannen måned siden, så skal han nå være inne i varmen igjen. Foto: All Over Press Vis mer

Kort tid etterpå skal 46-åringen ha forandret cover-bildet på Facebook-profilen sin til et strandbilde hvor hun viser frem gifteringen og virker veldig fornøyd, ifølge nettstedet.

- Hun kaller ham for ektemannen sin igjen, sier en annen venn.

Evans sverget han ikke ville ta Lake tilbake

RadarOnline skriver videre at Ricki Lake kastet Christan ut av deres felles hjem i Los Angeles fordi hun var rasende over at han ønsket å ha et «åpnere ekteskap».

Evans endte opp med å bo på et hospits i Texas og måtte trygle Lake om å sende ham nok penger til medisinsk behandling for seg selv og hunden Pacha.

- Det er ganske morsomt for Christian sa at han aldri under noen som helst omstendigheter ville ta henne tilbake igjen etter at hun gjorde ham hjemløs og tok fra ham alle kredittkortene, sier vennen.

Fra 1994 til 2005 var Ricki Lake gift med bartenderen og illustratøren Rob Sussman. De har sønnene Milo (15) og Owen (10) sammen.

LES OGSÅ: - Nekter å signere siklsmissepapirene


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer