Ricki Lake får skylden for husbrann

Ricki Lake saksøkes av huseieren hun betalte 100.000 kr i måneden til.

<strong>BRANNSKADD:</strong> Huset Ricki Lake leide i Malibu ble i september i fjor utsatt for brann.  Foto: All Over Press
BRANNSKADD: Huset Ricki Lake leide i Malibu ble i september i fjor utsatt for brann. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I fjor høst ble TV-stjernen Ricki Lakes leiehus i Malibu totalskadet i brann. Nå saksøkes Lake for brannen av utleieren hun betalte 100.000 kroner i måned til.

Utleieren mener nemlig at Lakes uforsiktighet startet brannen, da hun fylte olje på feil måte, skriver People.

- Hun forårsaket oljesøl, den ble antent av de varme platene, som hun ikke hadde latt kjøle ned. Den brennende oljen begynte så å brenne ned ting i huset. Lake mislyktes eller forsøkte ikke å drepe flammene, heter det i søksmålet som ble levert inn i Los Angeles 6. juni.

Verken Lake eller andre ble skadet i brannen.

- Brannen oppsto veldig raskt og det var en skremmende opplevelse. Akkurat nå føler hun bare takknemmelighet, sa hennes talsperson etter hendelsen i fjor.

Lake selv har ikke kommentert søksmålet som er omtalt på People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå har Ricki Lake ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer