Rick Springfield tatt for fyllekjøring

Politiet merket at det luktet alkohol.

SIGNATURLÅTEN: Australske Rick Springfield var i begynnelsen av tredveårene da han fikk sitt store gjennombrudd i USA med låten «Jessie's Girl"» i 1981. Låten ble lansert i Europa først i 1984. Senere har den blitt en gjenganger påå diverse filme Foto: Youtube
SIGNATURLÅTEN: Australske Rick Springfield var i begynnelsen av tredveårene da han fikk sitt store gjennombrudd i USA med låten «Jessie's Girl"» i 1981. Låten ble lansert i Europa først i 1984. Senere har den blitt en gjenganger påå diverse filme Foto: Youtube Vis mer
SEHER.NO: Den australske 80-tallsrockeren og senere tv-stjernen Rick Springfield (61) har blitt arrestert for fyllekjøring i Los Angeles.

Det melder TMZ.


Det var mandag klokken 20 lokal tid at han ble vinket til side av betjenter fra den lokale sheriffen. Det skal ha luktet alkohol av artisten.

Springfield skal ha gjort det dårlig på balanse- og telletestene amerikanerne bruker når det er mistanke om fyllekjøring.


Artisten ble dermed arrestert. Blodprøver viste senere at han hadde en promille like over den lovlige grensen i LA, på 0,8.

«Jessie's Girl"»- og «Love Somebody»-sangeren skal ha blitt løslatt mot 5000 dollar i kausjon senere samme kveld.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fyllekjørte for andre gang på åtte måneder