Richie strutter av lykke

For første gang på lenge ser Nicole Richie faktisk sunn og frisk ut.

FAMILIEIDYLL: Nicole Richie og forloveden Joel Madden venter sitt første barn i januar. Foto: All Over Press
FAMILIEIDYLL: Nicole Richie og forloveden Joel Madden venter sitt første barn i januar. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Graviditeten til Nicole Richie (26) går ikke lenger an å skjule. Den ellers så syltynne Hollywod-kjendisen har for første gang på lenge fått kvinnelige former og ser veldig godt ut."The Simple Life"- stjernen venter sitt første barn med forloveden Joel Madden (28) i januar. Selv om paret gleder seg svært til å bli foreldre skal Nicole være livredd for at hun ikke mestrer mammarollen, melder femalefirst.co.uk.Nicole, som er adoptiv datteren til sangeren Lionel Richie (58), var en vill tenåring og ble behandlet for heroin-avhengighet allerede før hun fylte 20 år. Da nyheten om graviditeten ble kjent ble hun anbefalt å ta abort.- Hennes største bekymring er at hun ikke skal takle det. Nicole har tilbragt mesteparten av tenårene på å feste, tjene store penger på tv og bli behandlet som en stjerne. Nå blir hun nødt til å åpne seg opp for den viktigste personen i sitt liv - barnet, sier en kilde ifølge nettstedet.Tidligere denne uka avslørte Joel at han og Nicole ville at barnets kjønn skulle være en overraskelse.- Vi vil vente med å finne ut om det er en gutt eller jente. Så nå betegner vi barnet som "den" - noe som ikke lyder så bra. Men vi kaller den også "babyen", og når vi snakker til den bruker vi "du", fortalte Madden.- Jeg er veldig spent. Dette er det beste som noen gang har hendt oss. Det er fantastisk. LES HER: Nicole blir super mamma

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer