RØYK: ...Og hva er det du har mellom fingrene, Keith? Foto: All Over Press
RØYK: ...Og hva er det du har mellom fingrene, Keith? Foto: All Over PressVis mer

Richards sniffer sol

Det mangler aldri på damer rundt gitaristen.

SEHER.NO: Han ga en hel verden bakoversveis da han påsto at han hadde sniffet farens aske, men heldigvis var det bare en spøk fra Keith Richards (63) side.

Nå har stormen rundt The Rolling Stones-gitaristen gitt seg, og Keith har fulgt i Michelle Rodriguez' (28) fotspor og tatt seg et par late dager i hete Florida.

I helgen kunne man finne den styrtrike karen på eksklusive Sagamore Hotel i Miami, og med skjerf rundt hodet, barberblad rundt halsen og tidenes mest fargerike shorts tok han seg et par kalde øl ved bassengkanten mens han slikket - eller sniffet? - sol.


Solskinnsstaten er et yndet sted for amerikanske pensjonister, men den gamle rockerebellen Richards var ikke på noen vanlig seniortur...

Den gamle partyløven fyrte nemlig opp noe som godt kan minne om en joint med hasj, noe som i så fall vil være et tilbakefall for ham.

Det spørs kanskje om rockeren danker ut disse strandkroppene, men han var ikke rent lite populær blant de unge damene der han rullet seg rundt på solsenga i all sin prakt...


RULLINGS-RICHARDS ER IKKE DEN ENESTE: Hollywoods narko-skandaler