<strong>FORELSKET:</strong> Richard Gere og Alejandra Silva viste seg offesielt sammen som par for første gang denne uken. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Richard Gere og Alejandra Silva viste seg offesielt sammen som par for første gang denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Richard Gere viste frem sin nye unge kjæreste

Skuespillerens flamme er 34 år yngre enn ham.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I oktober i fjor avslørte Hollywood-stjernen Richard Gere (66) at han var singel igjen etter at forholdet til «Top Chef»-programlederen Padma Lakshmi (45) hadde tatt slutt.

Nå smiler lykken igjen til den gamle ringreven.

Mandag viste han nemlig frem sin nye unge kjæreste, den spanske skjønnheten Alejandra Silva (32), på premieren til sitt nye drama «Time Out of Mind» i Madrid.

Det forelskede paret gjorde ingenting for å skjule sine varme følelser for hverandre og flørtet åpenlyst foran kameraene på den røde løperen.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>STOR ALDERSFORSKJELL:</strong> Richard Gere er 34 år eldre enn kjæresten Alejandra Silva. Foto: NTB Scanpix
STOR ALDERSFORSKJELL: Richard Gere er 34 år eldre enn kjæresten Alejandra Silva. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Har holdt forholdet hemmelig

Duoen skal allerede ha vært sammen en god stund, men dette er første gangen de viser seg sammen offisielt.

I juni dukket det opp bilder av dem mens de koste seg på en strand ved Italias kyst, men forholdet skal ha startet enda tidligere enn dette.

- De har datet i rundt ett år, men de er veldig private. Alejandra bytter på å bo i Madrid og på Manhatten i New York, og Richard har besøkt henne begge steder.

- De har klart å holde forholdet skjult for pressen, men alle vennene deres har visst om dem, fortalte en venn av Silva til spanske ABC, ifølge E!News.com.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>HØYPROFILERT PAR:</strong> - Richard er super smart. Han er interessant og interessert. Jeg lærte mye om verden av ham. Det var et flott kapittel i livet mitt, har Cindy Crawford sagt om eksmannen. De var gift i fire år på 90-tallet. Foto: Ap
HØYPROFILERT PAR: - Richard er super smart. Han er interessant og interessert. Jeg lærte mye om verden av ham. Det var et flott kapittel i livet mitt, har Cindy Crawford sagt om eksmannen. De var gift i fire år på 90-tallet. Foto: Ap Vis mer

Føler seg som en 26-åring

Aldersforskjellen på 34 år ser ikke ut til å være noen hindring for turtelduene, og i september uttalte Gere at han føler seg mye yngre enn sine 66 år.

- Jeg føler meg som en 26-åring, helt til jeg kikker i speilet og ser en mann i 60-årene med hvitt hår og rynker. Men det føles ikke helt fremmed heller, sa han til Hello! magazine, og la til:

- Man må akseptere alle livets faser og sette pris på at man blir bedre med alderen når det kommer til spiritualitet og mange andre ting. Selv om kroppen kanskje ikke er like sprek, så har jeg i alle fall ikke falt fra hverandre ennå.

Alejandra er datter av forretningsmannen Ignacio Silva, som er den tidligere økonomiske visepresidenten til fotballklubben Real Madrid.

Hun har en sønn fra et tidligere ekteskap.

«En offiser og en gentleman»-stjernen har på sin side vært gift med supermodellen Cindy Crawford (49) og skuespilleren Carey Lowell (54).

Han har sønnen Homer (15) fra ekteskapet med Lowell.

<strong>DRØMMEPAR:</strong> Romansen mellom Richard Gere og Julia Roberts i «Pretty Woman» fikk nok mange kinogjengere til å sukke henført i 1990.  Foto: ZUMA Press
DRØMMEPAR: Romansen mellom Richard Gere og Julia Roberts i «Pretty Woman» fikk nok mange kinogjengere til å sukke henført i 1990. Foto: ZUMA Press Vis mer

LES OGSÅ: Her er «Pretty Woman»-stjernene gjenforent

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer