Richard Gere skilt etter tre års pengekrangel

Endelig kan Hollywood-stjernen nyte kjærligheten med sin 34 år yngre kjæreste.

VOND TID: Skilsmissen mellom Richard Gere og Carey Lowell er nå fullført. Bildet er tatt to år før de gikk hver til sitt.  Foto: NTB Scanpix
VOND TID: Skilsmissen mellom Richard Gere og Carey Lowell er nå fullført. Bildet er tatt to år før de gikk hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I 2013 kom nyheten om at Richard Gere (67) og den tidligere Bond-piken, Carey Lowell (55), skulle skilles etter 11 år som ektepar.

Siden den gang har paret kjempet en bitter kamp om pengene i retten.

Tirsdag ble endelig skilsmissen mellom duoen ferdigstilt i Manhatten Supreme Court i New York, melder Page Six, ifølge Contactmusic.com.

Hverken «Pretty Woman»-stjernen eller Lowell var til stede i retten under høringen, og skilsmisse-oppgjøret er konfidensielt.

Paret ble tidlig enig om å dele omsorgsretten for sønnen Homer (16), men har altså kranglet om pengene i tre år.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET IGJEN: Richard Gere og Alejandra Silva viste seg offesielt sammen som par for første gang i fjor høst. Her er de sammen under San Sebastian International Film Festival i Spania sist måned.  Foto: NTB Scanpix
FORELSKET IGJEN: Richard Gere og Alejandra Silva viste seg offesielt sammen som par for første gang i fjor høst. Her er de sammen under San Sebastian International Film Festival i Spania sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Holdt forholdet hemmelig

I 2014 spilte Gere en hjemløs mann i dramaet «Time Out of Mind», og han avslørte da at han utnyttet det emosjonelle bruddet i filmen.

- Det hjalp sannsynligvis at jeg var midt oppi en skilsmisse slik at følelsene mine var helt på overflaten, sa han den gang, ifølge nettstedet.

I fjor høst ble det kjent at 67-åringen hadde funnet lykken med den 34 år yngre spanske skjønnheten Alejandra Silva (33)

Duoen skal da allerede ha vært sammen en god stund.

I juni dukket det opp bilder av dem mens de koste seg på en strand ved Italias kyst, men forholdet skal ha startet enda tidligere enn dette.

- De har datet i rundt ett år, men de er veldig private. Alejandra bytter på å bo i Madrid og på Manhatten i New York, og Richard har besøkt henne begge steder.

- De har klart å holde forholdet skjult for pressen, men alle vennene deres har visst om dem, fortalte en venn av Silva til spanske ABC, ifølge E!News.com.

Saken fortsetter under bildet.

FAR OG SØNN: Her er Gere og sønnen Homer sammen på en baseball kamp. Bildet er tatt i 2007. Foto: REUTERS
FAR OG SØNN: Her er Gere og sønnen Homer sammen på en baseball kamp. Bildet er tatt i 2007. Foto: REUTERS Vis mer

Føler seg som en 26-åring

Aldersforskjellen på 34 år ser ikke ut til å være noen hindring for turtelduene, og i september uttalte Gere at han føler seg mye yngre enn sine 66 år.

- Jeg føler meg som en 26-åring, helt til jeg kikker i speilet og ser en mann i 60-årene med hvitt hår og rynker. Men det føles ikke helt fremmed heller, sa han til Hello! magazine, og la til:

- Man må akseptere alle livets faser og sette pris på at man blir bedre med alderen når det kommer til spiritualitet og mange andre ting. Selv om kroppen kanskje ikke er like sprek, så har jeg i alle fall ikke falt fra hverandre ennå.

Alejandra er datter av forretningsmannen Ignacio Silva, som er den tidligere økonomiske visepresidenten til fotballklubben Real Madrid.

Hun har en sønn fra et tidligere ekteskap.

Før «En offiser og en gentleman»-stjernen giftet seg med Carey Lowell i 2002, var han gift med supermodellen Cindy Crawford (50) i fire år.

Etter skilsmissen fra Lowell datet Gere TV-kokken Padma Lakshmi (46), men forholdet tok slutt etter bare seks måneder.

HØYPROFILERT PAR: - Richard er super smart. Han er interessant og interessert. Jeg lærte mye om verden av ham. Det var et flott kapittel i livet mitt, har Cindy Crawford sagt om eksmannen. De var gift i fire år på 90-tallet.  Foto: Ap
HØYPROFILERT PAR: - Richard er super smart. Han er interessant og interessert. Jeg lærte mye om verden av ham. Det var et flott kapittel i livet mitt, har Cindy Crawford sagt om eksmannen. De var gift i fire år på 90-tallet. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: Kendall Jenner: - Jeg var forelsket i Justin Bieber