Richard Gere (70) ble pappa for tredje gang

Babylykke for Hollywood-stjernen og kona Alejandra Silva.

TRAVEL HVERDAG: Richard Gere og Alejandra Silva får utvilsomt hendene fulle fremover med to smårollinger på under to år. Foto: NTB Scanpix
TRAVEL HVERDAG: Richard Gere og Alejandra Silva får utvilsomt hendene fulle fremover med to smårollinger på under to år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november kom den hyggelige overraskelsen om at Richard Gere (70) og hans 33 år yngre kone Alejandra Silva (37) ventet sitt andre barn sammen.

Nyheten om graviditeten kom nemlig bare ni måneder etter at duoen ble foreldre til sønnen Alexander (14 mnd).

Nå skal paret ha ønsket nok en sønn velkommen til verden, melder spanske ¡Hola!, ifølge Us Weekly.

Nettstedet skriver videre at Silva fødte på parets ranch i Pound Ridge i New York.

Dette betyr at «Pretty Woman»-stjernen og kona nå er foreldre til tre gutter hver. Fra ekteskapet med Carey Lowell (59) har Gere nemlig sønnen Homer (20), mens Silva har sønnen Albert (7) med sin eksmann Govind Friedland.

Paret har foreløpig selv ikke bekreftet fødselen offentlig.

Helene Olafsen ble mamma for kort tid siden. Nå er hun tilbake på jobb, og deler sine tanker om sin første tid med baby i hus. Vis mer

Privat par

Det er derimot ikke nytt at duoen verner rundt privatlivet sitt. Da 37-åringen var gravid med deres første felles barn, gjorde de nemlig det samme.

Paret, som traff hverandre gjennom sin felles interesse for buddhismen, har ved flere anledninger møtt selveste Dalai Lama. Og da Silva gikk gravid med Alexander bekreftet hun først babynyheten på sin egen Instagram-konto, men valgte senere å slette innlegget.

- Et veldig spesielt øyeblikk. Vi fikk velsignelse for vår dyrebare skatt. Vi kunne ikke fortelle det før vi sa det til Dalai Lama, skrev hun til bildet, som altså ble fjernet fra profilen hennes.

Til tross for at Gere nå er godt opp i årene, har han tidligere uttalt at han ikke bekymret seg for å bli far igjen sent i livet.

- Nei, ikke i det hele tatt, delte han, ifølge Contact Music.

«Han er ikke menneskelig»

De nybakte foreldrene var lenge familievenner før de begynte å date i 2014. Fire år senere giftet de seg i rolige omgivelser blant sine nærmeste.

- Jeg er den lykkeligste mannen i universet. Alejandra er vakker, klok, følsom, morsom – og spansk, jublet en rørt Gere til det spanske magasinet Hola den gang.

- Jeg føler det som om jeg lever i et ekte eventyr. Kjærlighetshistorien vår er den søteste, mest romantiske og mest perfekte drømmen jeg noensinne har hatt, supplerte en tårevåt Alejandra.

Ni måneder etter bryllupet kom altså deres første felles sønn til verden.

GIFTER SEG: I 2019 ble det klart at Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen hadde forlovet seg. Nå letter hun på sløret om hvordan bryllupet blir. Reporter: Malini Bjørnstad. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Mange reagerte nok på Gere og Silvas store aldersforskjell, men selv ser de ikke på dette som et problem.

- Det måtte bli sånn i dette livet. Han har lovet meg at vi har minst 20 gode år foran oss. Men jeg må innrømme at han har mye mer energi enn meg, og er mye mer aktiv. Det er vanskelig å holde tritt. Han er ikke menneskelig, skrøt den spanske skjønnheten i 2018, ifølge Us Weekly.

Året før uttalte Hollywood-stjernen følgende:

- Det handler ikke om alder. Blir man forelska, så blir man det. Det er egentlig alt, fortalte han til Aftonbladet, og la til:

- Jeg liker energi og jeg liker åpenhet. Hun er en veldig åpen person som fortsetter å lære nye ting. Hun er ikke et konkurransemenneske som er redd for å gi seg selv et selvkritisk blikk i speilet. Hun prøver alltid å bli bedre.

Filmstjernen har vært gift to ganger tidligere. Først med supermodellen Cindy Crawford (54) på midten av 1990-tallet, og deretter, som nevnt, med skuespilleren Carey Lowell. En skilsmisse som ble sluttført i 2016, etter 14 års ekteskap.

LES OGSÅ: «Dawson Creek»-stjernen ble pappa for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer