<strong>- BLIR FORELDRE:</strong> Det er bare et par måneder siden Richard Gere og Alejandra Silva ga hverandre sine ja. Nå skal de vente sitt første barn sammen. Foto: NTB scanpix
- BLIR FORELDRE: Det er bare et par måneder siden Richard Gere og Alejandra Silva ga hverandre sine ja. Nå skal de vente sitt første barn sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Richard Gere

- Richard Gere (68) skal bli far igjen

Filmstjernen skal bli tobarnsfar, ifølge spanske medier.

Publisert

Tidligere denne sommeren giftet Hollywood-stjernen Richard Gere (68) seg med 33 år yngre Alejandra Silva (35) på sin egen ranch i New York.

Nå venter duoen sitt første barn sammen, ifølge Daily Mail. Det er den Madrid-baserte avisen ABC som først omtalte saken.

Dette blir «Pretty Woman»-stjernens andre barn. Fra før har han sønnen Homer James Jigme Gere (18) sammen med ekskona Carey Lowell (57).

Verken Gere eller Silva har bekreftet nyheten.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>33 ÅRS ALDERSFORSKJELL:</strong> Richard Gere og Alejandra Silva har vært sammen siden 2015. Foto: NTB scanpix
33 ÅRS ALDERSFORSKJELL: Richard Gere og Alejandra Silva har vært sammen siden 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Lykkeligste mannen

Det var spanske HOLA! som publiserte de første bryllupsbildene av skuespilleren og hans nye kone. Ifølge bladet gråt brudeparet gledestårer da de ga hverandre sine ja.

- Jeg er den lykkeligste mannen i universet. Alejandra er vakker, klok, følsom, morsom - og spansk, jublet Gere.

- Jeg føler det som om jeg lever i et ekte eventyr. Kjærlighetshistorien vår er den søteste, mest romantiske og mest perfekte drømmen jeg noensinne har hatt, supplerte Alejandra.

Det var høsten 2015 at forholdet mellom Gere og den spanske skjønnheten Alejandra Silva ble kjent, etter at det hadde dukket opp romantiske bilder av dem på en strand.

I fjor lettet skuespilleren på sløret om forholdet, og fortalte at aldersforskjellen på 33 år ikke har noe å si for dem.

- Det handler ikke om alder. Blir man forelska, så blir man det. Det er egentlig alt, sa han til den svenske avisa Aftonbladet og fortsatte:

- Jeg liker energi og jeg liker åpenhet. Hun er en veldig åpen person som fortsetter å lære nye ting. Hun er ikke et konkurransemenneske som er redd for å gi seg selv et selvkritisk blikk i speilet. Hun prøver alltid å bli bedre.

«En offiser og en gentleman»-stjernen møtte 35-åringen relativt kort tid etter at han og Bond-piken Carey Lowell (57) skilte lag etter 11 år sammen.

<strong>BITTER SKILSMISSE:</strong> Skuespilleren var gift med Carey Lowell i 11 år. Foto: NTB scanpix
BITTER SKILSMISSE: Skuespilleren var gift med Carey Lowell i 11 år. Foto: NTB scanpix Vis mer

Skilsmissen gikk først gjennom tre år senere, på grunn av en bitter strid om pengene i retten. Lowell fikk nærmere 700 millioner kroner i oppgjøret.

De har delt omsorg for sønnen Homer James (18).

Kortvarig ekteskap

68-åringen har også vært gift med supermodellen Cindy Crawford (52), men ekteskapet varte kun i fire år fra 1991 til 1995.

I 2016 uttalte Crawford at problemet med ekteskapet var at de aldri egentlig var venner.

- Vi er vennskaplige, men det føles nesten som om han har gått tilbake til å være «Richard Gere» igjen. En fremmed. For vi ser hverandre egentlig ikke så ofte, avslørte hun i Marc Marons WTF podcast, ifølge Contactmusic.

Hun påpekte videre at hun var for ung da de giftet seg.

- Vi var mange ting i forholdet vårt, men jeg tror noe av problemet var at vi aldri var venner. Som i jevnaldrende. For jeg var ung og han var Richard Gere. Og så begynte jeg å vokse opp, og jeg vokste til å bli meg selv. Det er vanskelig å forandre naturen i et forhold man allerede er i, sa hun.

LES OGSÅ: Derfor tatoverte han konas navn ved skrittet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer