Riccis pupp angrepet av ape

Christina Ricci trodde apen skulle rive den av...

REDD FOR PUPPEN: - Jeg trodde den skulle rive av meg puppen, forteller en åpenhjertig Christina Ricci. Foto: AP/Scanpix
REDD FOR PUPPEN: - Jeg trodde den skulle rive av meg puppen, forteller en åpenhjertig Christina Ricci. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Christina Riccis (27) frykt for aper kom for alvor fram i lyset under innspillingen av filmen "Penelope". En sjimpanse grep nemlig tak i brystet hennes - og nektet å slippe taket.

Stjerneskuespilleren fryktet at sjimpansen, som kalles Chim Chim, skulle rive puppen hennes tvert av.

- Jeg er redd for aper, men hadde bestemt meg for ikke å være redd for denne ettersom ingen andre er det. Alle synes at den er fantastisk, så bare ro deg ned, tenkte jeg, forteller skuespilleren, ifølge Starpulse.

Men det skulle vise seg at 27-åringens frykt var velbegrunnet... 

- Det var under den første dagen med filming at den angrep. Vi skulle gjøre en kjøkkenscene der jeg sitter på en stol med apen rett ved siden av meg. Typisk nok går den helt bananas under akkurat dét settet. Den tok tak i den venstre puppen min og nektet å slippe. Det var en sterk ape, forklarer hun.

- Jeg tenkte at "denne tingen kommer til å rive til - sånn at jeg ikke lenger har en pupp der"!

Det virkelige "balubaet" var dermed igang.

- Jeg var så vanvittig skremt. De andre skuespillerne stod med ryggen til, og så ikke hva som var i ferd med å skje - så jeg skrek "hjelp" så rolig og bershersket som jeg kunne. Jeg ville jo ikke at denne apen skulle bli enda galere enn den allerede var.

- Til slutt klarte de å få den av meg, men frykten min for apekatter er fullstendig fullendt. Jeg holdt meg langt unna den for resten av innspillingen... Aper er gale i hodet, du vet aldri hva de griper tak i - og jeg liker ikke uforutsigbare dyr, sier en vettskremt Christina Ricci til samme kilde.

LES OGSÅ: Ricci raser ned i vekt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer