Tilbake i form: Ricci slik vi er vant til å se henne, på premieren av "Black snake moan"    Foto: STELLA PICTURES
Tilbake i form: Ricci slik vi er vant til å se henne, på premieren av "Black snake moan" Foto: STELLA PICTURESVis mer

Ricci levde på sukker

Hva gjør man ikke for rolle-figuren....


Ikke fullt så søt?


SEHER.NO:Den populære filmstjernen Christina Ricci,  kjent fra blant annet "Sleepy Hollow", brukte ekstreme metoder for å passe inn i rollen i sin nyeste film "Black snake moan"...


Den ellers så vakre og friske skuespillerinnen levde utelukkende på sukker og søtsaker i ukesvis for å skape den rette looken!


I  "Black snake moan"  spiller 27 - åringen den nymfomane jenta Rae, som ble misbrukt som barn og som ustanselig er på jakt etter kjærlighet.


- Jeg ønsket at rollefiguren skulle fremstå skikkelig usunn, som en person som ikke tok vare på seg selv i det hele tatt. Den nye "dietten" må ha virket, for jeg ser virkelig usunn ut i filmen, sier Ricci.LES OGSÅ: Ikke sex på to år.. 


Kanskje var det Riccis motspiller i "Monster" , Charlize Theron,som inspirerte henne til å gjennomgå den uflaterende forandringen..?  Den  vakre Theron ble belønnet med en oscar for sin fremstilling av en ikke fullt så vakker kvinne.. 


Foruten Ricci er også Samuel L. Jackson og Justin Timberlake på rollelisten.  

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.