Rev huset hun kjøpte for skilsmissepengene

Elin Nordegren bygger drømmehuset bare 16 kilometer unna eksmannen Tiger Woods.

BORTE: Huset hun kjøpte for 75 millioner kroner er revet, og snart står et flunkende nytt drømmehus klar til å ta imot Elin, den nye kjæresten hennes  og de to barna hun har med den utro eksmannen. Foto: Splash News
BORTE: Huset hun kjøpte for 75 millioner kroner er revet, og snart står et flunkende nytt drømmehus klar til å ta imot Elin, den nye kjæresten hennes og de to barna hun har med den utro eksmannen. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken! 

SEHER.NO: Da det for noen år siden ble kjent at Tiger Woods (36) hadde vært utro mot kona Elin Nordegren (31) med hele 14 kvinner ble det fem år lange ekteskapet naturlig nok oppløst.

Men den svenske 31-åringen ser nå ut til å ha kommet over eksmannens utilgivelige oppførsel. I skilsmisseoppgjøret fikk Nordegren nær 700 millioner kroner av Woods sin formue, og for rundt 75 millioner kjøpte hun et storslått hus for seg og de to barna Sam Alexis (4) og Charlie Axel (3).


Nå har hun fått revet huset hun kjøpte i Palm Beach i Florida, og skal få bygget et større og bedre drømmehjem til seg og sine to barn.

Nylig ble det kjent at Elin planlegger å gifte seg med sin nye kjæreste, milliardærarvingen Jamie Dingman, så sannsynligheten er stor for at også han flytter inn når det nye huset er ferdigbygget.

Forretningsmannen har fått et godt forhold til de to Woods-barna, og en ikke navngitt kilde avslørte tidligere i høst til National Enquirer at Dingman har en sentral rolle i barnas liv.

- Tiger har alltid håpet, selv om det har vært urealistisk, at han og Elin skulle bli sammen igjen en vakker dag. Nå viser Elin imidlertid helt tydelig at han har mistet henne for godt - og at en annen mann vil oppdra barna hans.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Popstjernen gjør som Stordalen  


Se video her:
[obj:media:10569]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer