BLOTTET VASKEBRETTET: Da Zac Efron tok imot prisen for beste halvnakne opptreden løp popstjernen Rita Ora opp på scenen og rev av ham skjorten.  Foto: MTV
BLOTTET VASKEBRETTET: Da Zac Efron tok imot prisen for beste halvnakne opptreden løp popstjernen Rita Ora opp på scenen og rev av ham skjorten. Foto: MTVVis mer

Rev av Zac klærne på scenen

Frekke Rita Ora overrasket Zac Efron på scenen under MTV Movie Awards.

SEOGHØR.NO: Da kjekkasen Zac Efron (26) vant prisen for beste opptreden i bar overkropp under MTV Movie Awards tok det ikke lang tid før publikum fikk se de muskuløse varene. 

Efron er kjent for sin veltrente kropp og var nominert for rollen i filmen «That akward moment» der han blant annet blir filmet når han ligger halvnaken i sengen. 

- Ta av klærne!, var det mange som ropte etter skuespilleren på vei opp på scenen for å ta imot prisen som ble overrakt av Jessica Alba og Rita Ora. 

TOPPTRENT: I komedien «Neighbors» spiller Zac Efron mot Seth Rogan og viser hvorfor han fikk prisen for beste opptreden i bar overkropp. Foto: FameFlynet
TOPPTRENT: I komedien «Neighbors» spiller Zac Efron mot Seth Rogan og viser hvorfor han fikk prisen for beste opptreden i bar overkropp. Foto: FameFlynet Vis mer

- Ta av deg skjorten da? ba Ora, men Zac avslo høflig. 

Akkurat da han skulle til å starte takketalen løp Rita tilbake på scenen og rev av skuespilleren denimskjorten og blottet det sexy vaskebrettet til fansens store glede. Da skjorten først var av ble Zac mer komfortabel og vinket til fansen før han gikk av scenen med popkorn-statuetten i hånden.

Se stjernene på MTV-løperen her:

- Det er flaut å innrømme, men man tar noen push ups før en scene i bar overkropp, har 26-åringen tidligere innrømmet til MTV.

Ute fra rehab

Efron slapp nylig ut fra en avvenningsklinikk der han har fått behandling for det som skal ha vært omfattende rusproblemer, men skal nå være på bedringens vei. 26-åringen har tidligere uttalt seg om hvordan han ser tilbake på det vanskelige året.

- Det var et interessant år. Jeg lært så utrolig mye. Det beste var at det gav meg muligheten til å reflektere over mine egne erfaringer og innse hvor mye jeg har lært om meg selv og hvilken type menneske jeg ønsker å være, har han sagt til People. 

Her er listen over kveldens vinnere: 

Årets film - The Hunger Games: Catching Fire

Beste slåsskamp - Orlando Bloom og Evangeline Lilly mot orkene i "The Hobbit"

Beste mannlige hovedrolle - Josh Hutcherson - The Hunger Games: Catching Fire

Beste filmkyss - Emma Roberts, Jennifer Aniston og Will Poulter "We're the Millers"

Beste opptreden i bar overkropp - Zac Efron "That Akward Moment" 

Beste skurk - Mila Kunis "Oz The Great and Powerful"

Beste komitalent - Jonah Hill "The Wolf of Wall Street" 

Beste transformasjon - Jared Leto "Dallas Buyers Club"

Årets gjennombrudd - Will Poulter "We're the Millers" 

Beste film duo - Vin Diesel go Paul Walker "The Fast & the furious 6"

Beste helt - Henry Cavill "White House Down"

Her er den fulle listen over alle vinnerne.

 

LES OGSÅ: Viste babymagene på den røde løperen

[views:embed:node_embed:block:70742]