NATURLIG: Kate Winslet har alltid kjempet for retten til å ikke fremstå som en perfekt sylfide. Det har også gikk henne mange fans. Nå slår image sprekker. Foto: Stella Pictures
NATURLIG: Kate Winslet har alltid kjempet for retten til å ikke fremstå som en perfekt sylfide. Det har også gikk henne mange fans. Nå slår image sprekker. Foto: Stella PicturesVis mer

Retusjert til det ugjenkjennelige

Hva har skjedd med Kate Winslet i Vanity Fair?

SEHER.NO: Første gang hun ble digitalt retusjert for å se tynnere ut på et magasinbilde, sto Titanic-stjernen Kate Winslet opp og snakket om hvor forkastelig det var at hennes kvinnelige former ble manipulert bort.

Nesten seks år og et barn senere, kan man begynne å lure på om holdningene hennes i likhet med de nye bildene i Vanity Fair har blitt litt myket opp, skriver Mail Online.

33-åringen har stilt opp på de mest avkledde bilder hun noen gang har gjort. På innsidebildet av Vanity Fairs desemberutgave er hun ikledd kun svarte strømper og stilettsko mens hun poserer på en lodden pels.

På forsidebildet sitter hun på en stol, med en hvit kåpe over skuldrene og med en positur som antyder at hun er helt naken under.

Men kanskje det mest oppsiktsvekkende med bildene er at Kate Winslet nesten ikke ligner seg selv, skriver det britiske tabloidnettstedet.

En profesjonell retusjerings-ekspert har sett på bildene og pekt ut de områdene som han mener tydelig er manipulert.

Se bildet på Vanity Fair hjemmeside her og gjør opp din egen mening.

Ansiktet: - Det er ingen trekk i ansiktet hennes. Alle detaljer og rynker er blitt fjernet. Det er ingen poser under øynene, konturer eller smilerynker, sier eksperten.

Han fortsetter med å påpeke at det hvite i øynene er ekstra klart og hvitt og at leppene mest sannsynlig er blitt fyldigere.

Huden: - Huden er generelt blitt retusjert overalt så hun har ingen rynker eller urenheter. Huden er fullstendig perfekt.

Hender og føtter: - Det er ingen rynker, linjer eller blodårer på hender eller føtter, og det er rett og slett ikke naturlig.

Figuren: - Ryggen hennes og den nedre del av kroppen har blitt strammet opp for at hun skal se tynnere ut og for å gi henne mer kurver. Rumpa er blitt avrundet slik at den skal se fin og stram ut. Låret ser ut som det manipulert tynnere, slik at det ser fastere ut.

Det samme mener eksperten om beina på forsidebildet også.

- Det er mulig at beina er gjort litt tynnere.

I februar 2003 var Kate lei for at bilder hun tok for GQ magazine ble manipulert. Skuespilleren har alltid kjempet for retten til ikke å være syltynn.

- Jeg ønsker ikke at folk skal tro jeg er hyklerisk ved å plutselig gå hen og slanke meg 15 kilo. Det er noe jeg aldri ville ha gjort. Og enda viktigere - jeg ønsker ikke å se slik ut, sa hun den gangen om de manipulerte bildene.

Kate Winslet som er mamma til Mia (8) og Joe (5) promoterer for tiden sin nye film "Revolutionary Road".

- Kate så virkelig godt ut og trengte nesten ingen retusjering. Vi har bare justert hudtonen og dekket over noen urenheter. Vi har ikke endret fasongen på kroppen hennes. Hun ser så bra ut i virkeligheten, har en talsperson for Vanity Fair sagt om påstandene.

LES OGSÅ: Trodde hun var for stor for Hollywood