TILBAKE PÅ TV: DeMario Jackson (25) sier han returnerer til «Bachelor in Paradise» etter skandalen med Corinne Olympios (24). Foto: NTB Scanpix
TILBAKE PÅ TV: DeMario Jackson (25) sier han returnerer til «Bachelor in Paradise» etter skandalen med Corinne Olympios (24). Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Ungkaren»:

Returnerer til «Ungkaren» etter skandalen

Men Corinne Olympios vil ikke tilbake på TV-skjermen.

(Seoghør.no): Etter skandalen, som ifølge DeMario Jackson (30) kostet ham jobben, vil han fremdeles returnere til realityprogrammet «Bachelor in Paradise», skriver CNN.

I juni sprakk nyheten om at «Bachelor in Paradise»-deltakeren Corinne Olympios (24) hevdet at DeMario skal ha forgrepet seg på henne i et basseng mens hun var påvirket av alkohol under innspillingen av programmet.

KJÆRESTER: Selv om Corinne nylig deltok i «Ungkaren» har hun kjæresten Jordans støtte. Foto: NTB scanpix
KJÆRESTER: Selv om Corinne nylig deltok i «Ungkaren» har hun kjæresten Jordans støtte. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det er fremdeles uklart hva som egentlig skjedde, men etter hendelsen har begge deltakerne flere ganger gått ut i media og forklart sin side av saken.

- Jeg skylder det til kollegene mine

Blant annet har det kommet frem at Corinne hele tiden hadde kjæreste, og at DeMario mistet jobben i et rekrutteringsselskap.

Selv fortalte Corinne i en uttalelse at hun valgte å trekke seg fra programmet, og skrev blant annet at hun var «takknemlig for muligheten til å være med i 'The Bachelor', og igjen invitert til å bli med på 'Bachelor in Paradise'.»

DeMario Jackson har vært relativt stille under mediestormen, men har nå tatt bladet fra munnen og sier han vil returnere til programmet.

Til nettstedet TMZ sier DeMario at han vil dukke opp i «reunion»-spesialen «The Men Tell All.»

- Jeg skylder det til kollegene mine. De har vært veldig støttende gjennom hele denne greia, og jeg vil takke alle sammen personlig (...) De har vært veldig hjelpsomme, sa han til nettstedet.

I tillegg var han sikker i sin sak da han fortalte at han ikke ville blitt sint om Corinne også velger å dukke opp på settet.

Hevder Corinne tok initiativet

Både Corinne og DeMario har tidligere vært med på seriene «The Bachelorette» og «The Bachelor», og deretter spin off-programmet «Bachelor in Paradise», der det angivelige overgrepet skal ha funnet sted.

Programmet ble en kort periode satt på vent mens Warner Bros. etterforsket saken, men kanalen har nå valgt å sende programmet videre.

På sin side har DeMario tidligere uttalt til E! News at Corinne selv tok initiativ til at noe skulle skje mellom dem, som han hevder var av seksuell art.

I ETTERTID: DeMario Jackson og advokaten Walter Mosley ble observert utenfor en restaurant i Los Angeles sammen. Foto: NTB Scanpix
I ETTERTID: DeMario Jackson og advokaten Walter Mosley ble observert utenfor en restaurant i Los Angeles sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Overfor nettstedet forklarer DeMario at det var god stemning mellom dem dagen etter innspillingsdagen, og at han derfor ble overrasket da produsenten noen dager etter skal ha informert ham om anklagene.

- Han sa at jeg måtte trekke meg og fortelle resten av produksjonen at jeg var takknemlig for muligheten, men at jeg ikke var der av de rette grunnene. Jeg bare: «Hva faen?», og han svarte meg: «Jeg kan ikke fortelle deg det jeg vet, men det kommer til å ende stygt hvis du ikke drar i kveld,» hevdet 30-åringen overfor E! News.

Husker lite av hendelsen

Corinne Olympios var kjapt ute i media etter skandalen og sa at hun følte seg som et offer. Selv husker hun lite av episoden.

I en uttalelse gjengitt av blant andre Hollywood Reporter sa Corinne at hun først og fremst ønsker å finne ut hva som skjedde.

- Mens jeg aldri anklaget noen involvert i «Bachelor in Paradise», mener teamet mitt og jeg at det var svært viktig å være nøye med å finne ut av hva som skjedde. Jeg har følt at jeg har blitt dømt av motstridende og uklare rapporter, mens jeg selv ikke hadde noen minner om hva som skjedde, sa hun.

LES OGSÅ: «Ungkaren»-deltakeren åpner seg om anklagene