Emilie Nereng:

Returnerer til tv-skjermen

Den tidligere toppbloggeren får eget matprogram.

PROGRAMLEDER: Emilie Nereng har fått seg ny jobb. Foto: NTB Scanpix
PROGRAMLEDER: Emilie Nereng har fått seg ny jobb. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere toppblogger og deltaker i 2019-sesongen av «Skal vi danse», Emilie Nereng (24), har fått ny jobb.

Det er på Instagram at Nereng fredag deler nyheten om at hun blir programleder for et program på Matkanalen via både tv og Snapchat.

«Jeg har i flere år kost meg med å se på Matkanalen og fulgt dem på Snap, og nå skal jeg plutselig ha et program selv. Fy søren», skriver hun.

Videre kan Nereng fortelle at det nye programmet, der hun har programlederrollen, skal ut på både tv-kanalen og Snapchatkontoen til Matkanalen. Samtidig vil hun dele alt på Instagram-kontoen sin, på IGTV.

Sunn hverdagsmat

Av Instagram-innlegget til den tidligere bloggeren kommer det fram at det kommende tv-programmet vil ha fokus på sunn hverdagsmat. Det blir i første omgang laget fem episoder, og premieren er på lørdag.

Til TV 2 sier Nereng at hun i de første fem programmene kommer til å dele fra sine favorittoppskrifter.

Saken fortsetter nedenfor.

INGEN RING: Emilie «Voe» Nereng danset «Skal vi danse» forlovelsesringen. Video: Henriette Eilertsen / Rød Løper Vis mer

Hun gleder seg veldig mye til jobben:

- Jeg gleder meg til å endelig få se meg selv som programleder, det har jeg hatt en drøm om lenge og har vurdert om jeg skulle laget et program selv og legge det ut på YouTube, sier Nereng, og legger til:

- Men det medfølger blant annet en stor redigeringsjobb. Så det at jeg får et matprogram gjennom en proff produksjon er veldig stort for meg.

Returnerer til skjermen

Nereng var med i den aller første sesongen av TV 2-programmet «Bloggerne», men ble ikke med inn i sesong to i 2014. I 2017 la hun ned bloggen, og har siden tatt en bachelor i ernæring. På Instagram har hun delt mye av det hun har lært.

I høst var Nereng blant kjendisene som deltok i «Skal vi danse», og nå blir hun igjen å se på tv- skjermen, med sin egen serie på Matkanalen.

FORELDRENES SKILSMISSE: Kveldens tema i «Skal vi danse» er «et øyeblikk som har betydd mye». Emilie «Voe» Nereng valgte å danse om foreldrenes skilsmisse. Video: TV 2 / Vilde Holta Røssland / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har vært langt nede

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer