Amanda Bynes:

- Rettsdatoen min er om to uker

Amanda Bynes ønsker å kvitte seg med det ni år lange vergemålet.

VERGEMÅL: Amanda Bynes er blant stjernene som er underlagt vergemål. Nå skal saken opp i retten. Her avbildet i 2008. Foto: Marion Curtis/Starpix/REX/NTB
VERGEMÅL: Amanda Bynes er blant stjernene som er underlagt vergemål. Nå skal saken opp i retten. Her avbildet i 2008. Foto: Marion Curtis/Starpix/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For åtte måneder siden kom gladnyheten de aller fleste fans av popstjernen Britney Spears (40) har ventet lenge på. Da ble hun nemlig fri fra vergemålet hun hadde vært underlagt siden 2008.

Det som imidlertid kanskje har gått i glemmeboka for mange, er at Spears ikke er den eneste stjernen som har vært underlagt et vergemål de seineste årene.

Den amerikanske barnestjernen Amanda Bynes (35) gjorde det stort på midten av 1990-tallet, og hadde blant annet sin egen tv-serie fra 1999 til 2002.

Etter suksessen gikk det imidlertid nedover for skuespilleren, som i 2013 ble underlagt et vergemål. Den gang var det moren Lynn Bynes som fikk fullmakt.

Røper nye detaljer

I februar fikk imidlertid Bynes nok, og søkte om å få vergemålet avsluttet. Denne uka tok hun også til Instagram, hvor hun avslørte at saken skal opp i retten om bare kort tid.

- Hva skjer, Instagram? Amanda Bynes her, sa hun i en video på bildedelingstjenesten, ifølge E! News.

- Rettsdatoen min er om to uker. Jeg vil få takke dere alle så mye for deres kjærlighet og støtte. Fred, fortsatte hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.