Rett tilbake på rehab

Fredagens pressekonferanse er bare en kort pause i behandlingen av Tigers sexavhengighet.

REHAB-PAUSE: Etter planen skal Tiger tilbake etter at han har kommet med sin uttalelse. Foto: All Over Press
REHAB-PAUSE: Etter planen skal Tiger tilbake etter at han har kommet med sin uttalelse. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I tiden etter skandalen hos Tiger Woods har det gjentatte ganger blitt hevdet at golferen har vært på en behandlingsklinikk i Mississippi, men det er ikke før nå at det faktisk har blitt bekreftet.

- Han kom ut av rehab forrige uke. Deretter har han vært en del sammen med familien. I morgen vil han snakke ut, fortalte PGA-turneens kommisjonær, Tim Finchem, i går til ABC News.

I dag klokken 17 norsk tid vil han altså snakke ut for første gang etter at han krasjet utenfor sitt eget hjem i Florida i november i fjor.

Men etter det som er ventet å være en offentlig unnskyldning, skal Woods etter planen tilbake til klinikken.

- Slik vi forstår det, vil dette kun være snakk om en ukes pause fra terapien. Han vil komme med sin uttalelse, før han vender tilbake, sier Fincham.

Tigers pressekonferanse vil finne sted samtidig som golfturneringen "Match Play Championship" spilles. Turneringen er ironisk nok sponset av firmaet Accenture, som var det første firmaet til å droppe Woods som deres fjes utad.

Samtidig hevdes det at Tiger desperat forsøker å få kona Elin Nordegren til å være tilstede når han kommer med uttalelsen sin.

Nordegren har hele tiden gjort det klart at det kommer ikke til å skje, men ifølge Radar Online har Tiger ikke gitt opp håpet. Det ligger både personlige og strategiske grunner bak Tigers forsøk.

- Fra et billedlig standpunkt vil nok alle føle at det er best om Elin er der. Tross alt kommer Tiger til å unnskylde sin oppførsel. Folk kommer til å være mer mottagelige overfor unskyldningen hans om de ser at hans kone aksepterer unnskyldningen, forteller en kilde til nettstedet.

Selv om Elin har spist middag med Tiger de siste dagene, bruker hun fortsatt ikke gifteringen sin. Hennes tvillingsøster, Josefin, er hennes beste støtte for tiden, og Elin støtter seg veldig på søsteren i valgene sine.

- Tiger kommer til å fortsette presset mot Elin for at hun skal ombestemme seg i siste minutt. For øyeblikket sier hun fortsatt nei. Men kan det hende hun ombestemmer seg? Ja. Men hun er ikke den typen kvinne som lar seg brukes som en hjelpemiddel, så han har en vanskelig oppgave foran seg.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hva er galt med deg? Du er patetisk!