- Rett til finalen

A1 gikk rett til finalen sammen med storfavoritten Didrik Solli-Tangen.

OVERVELDET AV RESPONSEN: Ungjentene hylte da boybandet A1 gikk rett til finalen i Oslo Spektrum. Foto: Per Ervland
OVERVELDET AV RESPONSEN: Ungjentene hylte da boybandet A1 gikk rett til finalen i Oslo Spektrum. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Seher.no følger sendingen LIVE SEHER.NO:  Etter avstemmingen i delfinalen i Skien ble det klart at boybandet A1 og hjemmefavoritten Didrik Solli-Tangen gikk rett videre til finalen i Oslos Spektrum. - Takk Norge, strålte A1. Dette var totalt uventet, og nå skal vi ferie Christians bursdag, seieren og bare nyte kvelden , sa A1 til Seher.no, etter folkets stemmer var opptalt. Utrolig lykkeligEr det urettferdig at du har alle her i Grenland til å stemme på deg, spurte Per Sundnes til Didrik Solli-Tangen når det ble klart at han gikk rett videre til finalen i Oslo Spektrum. - Det var så godt å kjenne Grenlands-publikummet mens jeg stod på scenen, og jeg er bare så utrolig lykkelig over at det gikk slik, sier Didrik Solli-Tangen til Seher.no. Det ble også klart at Mira Craig med låten ''I’ll Take You High'' kom til sistesjansen i Sarpsborg.   Komponerte alt selvMira Craig var ikke skuffet over å ikke gå rett til finalen, men sa at nå får flere mulighet til å bli kjent med låten hennes. - Neste gang må flere stemme på meg, som var svært fornøyd med å gjøre et høytsvevende show foran 3000 tilskuere i Skien. -Jeg har komponert alt fra låt, kjole til show, så dette var bare utrolig morsomt, sa Craig til Seher.no. Nordnorske Karoline Garfjell med låten ''Tokyo Nights'' skrevet av Aggie Frost Peterson får også en ny sistesjanse i sarpsborg. Og artisten var lettet. - jeg synes dette var sinnsykt gøy og jeg gleder meg til å stå på scenen på nytt. Bare det å få være med her, er en stor ting for meg , sa Garfjell etter at avstemmingen var klar. I denne rekkefølgen konkurrerte artistene i Skien:Melodi 1: I’ll Take You HighFramføres av Mira CraigTekst og melodi: Mira CraigMelodi 2: Barracks On The HillFramføres av Fred EndresenTekst: Olaf ØwreMelodi: Fred EndresenMelodi 3: Million Dollar BabyFramføres av Belinda BrazaTekst og melodi: Robin Nordahl, Frode Andersen og Gerard James BorgMelodi 4: My Heart Is YoursFramføres av Didrik Solli-TangenTekst og melodi: Hanne Sørvaag og Fredrik Kempe         Melodi 5: European GirlFramføres av The DiamondTekst og melodi: Matias Tellez, Håkon Njøten og Axel VindenesMelodi 6: Tokyo NightFramføres av Karoline GarfjellTekst og melodi: Aggie PetersonMelodi 7: Don´t Want To Lose You AgainFramføres av A1 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer