Rett på sykehus etter Taylors død

Kort tid etter at Zsa Zsa Gabor fikk kjennskap til venninnens bortgang, ble hun selv innlagt.

I DÅRLIG FORM: I midten av januar måtte skuespillerinenn amputere sitt høyre bein, etter å ha pådratt seg koldbrann som truet med å ta livet av henne.  Foto: Stella Pictures
I DÅRLIG FORM: I midten av januar måtte skuespillerinenn amputere sitt høyre bein, etter å ha pådratt seg koldbrann som truet med å ta livet av henne. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den ungarsk-fødte skuspillerinnen Zsa Zsa Gabor (94) har vært inn og ut av sykehuset den siste tiden, og onsdag fryktet 94-åringen for livet, skriver Radar Online.

Fra sykesengen sin i Hollywood fikk Zsa Zsa nemlig nyheten om at hennes gode venninnne, Elizabeth Taylor hadde gått bort. Det gjorde skuespillerinnen så hysterisk, at blodtrykket steg faretruende.


Zsa Zsas ektemann, Prins Frederic von Anhalt, forsøkte å roe ned kona, men da det ikke nyttet, måtte hun hasteinnlegges.

- Zsa Zsa sa at hun var nestemann, sier von Anhalt til Radar Online. 

Hollywoodlegenden skal ha møtt Taylor for siste gang i februar, ved UCLA Ronald Reagan Medical Center i Los Angeles. De skal begge ha vært klar over at det kom til å bli deres siste møte.

- Jeg er så deprimert. Jeg kan ikke gå mer. Det er ikke mer å leve for, skal Taylor ifølge Zsa Zsas ektemann ha sagt fra rullestolen sin.

Zsa Zsa, som nylig fikk amputert det ene benet, og også risikerer å amputere det andre, skal nå være i bedre form.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Filmstjernen er ikke til å kjenne igjen