<strong>BRUDEBILDET:</strong> Nicoel og Keith ble gift i en storslahgen seremoni i hjemlandet Australia. Foto: AP/Scanpix
BRUDEBILDET: Nicoel og Keith ble gift i en storslahgen seremoni i hjemlandet Australia. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Rett på bryllupsreise

Nicole Kidman var et stort smil etter bryllupsnatta!

Publisert
Sist oppdatert

Viser sin lykke!


Nicole Kidman (39) - kjent fra filmer som "The Hours" og "Moulin Rouge!" ble lykkelig gift søndag. Nå er hun og ektemannen Keith Urban (38) på vei til bryllupsreisen.


SE ALLE BILDENE: Nicoles vakre bryllup!


Nicole har leid et helt feriested til formålet. De nygifte skal bo på eksklusive Wakaya Club Resort på Fiji for å virkelig feire ekteskapet. Prisen er drøye halvannen million. Men da slipper hun å ha andre gjester i nærheten.


Vanligvis kan man få rom og suiter fra 13 000 til 50 000 pr natt. Men Nicole ville ha fred, og booket hele hotellet!


LES ALT OM BRYLLUPET: Endelig hvit brud!


Wakaya Club Resort er veldig populært blant rike stjerner, og på gjestelisten står navn som Demi Moore, Oprah Winfrey og Russell Crowe.


Som en fotnote kan nevnes at det var her  Rolling Stones-gitarist Keith Richard falt ned fra et palmetre. Ifølge nettstedet Fijilive.com er det nå satt opp et skilt ved treet: "Beware Falling Stones!" (Fare for fallende stener...)


KAOS RUNDT BRUDEN: Se bryllupsvideo her!


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer