I FESTSTEMNING: P Diddy nektet å slutte Oscar-festen da han kom i TV-studio mandag. Foto: All Over Press
I FESTSTEMNING: P Diddy nektet å slutte Oscar-festen da han kom i TV-studio mandag. Foto: All Over PressVis mer

Rett fra fest til TV-show

P Diddy dro rett fra nachspiel til TV-studioet.

SEHER.NO: Rapperen Sean Combs (38) - best kjent som P Diddy- er kjent for å ha mange jern i ilden, men det spørs om han ikke syntes avtaleboka var litt for tettpakket morgenen etter Oscar-utdelingen søndag.

P Diddy hadde nemlig sagt ja til å møte på talkshowet "Live with Regis & Kelly" for å reklamere for sin TV-film " A Raisin in the Sun" men hadde det så gøy på Oscar-nachspielet til popstjernen Prince, at han glemte tiden.

- Jeg står på dansegulvet i huset til Prince og får beskjed av produsenten som sier at jeg er forsinket til showet. Jeg hoppet inn i en taxi og kom rett hit. Den som jeg sto og danset med på gulvet står nok fortsatt der og danser, spøkte han.

I sin noe krøllete smoking viste Diddy - som i fjor havnet i slagsmål på nachspielet etter filmfesten - også fram en Oscar-lignende statue. Han spøkte med at det var en ekte pris, som han hadde stjålet av Prince....

Til tross for Diddys pigge humør, spørs det om han ikke sjekker kalenderen en ekstra gang før han takker ja til neste intervju...

LES OGSÅ: Diddy i sjalusi-slagsmål