Rett fra fengsel til rehab

Rapperen vil prøve å få bukt med sitt voldsomme temperament.

RISIKERER FENGSEL: Chris Brown er ute i hardt vær igjen etter at han i helgen banket opp en mann. Nå håper han på bot og bedring etter et opphold på rehab. Foto: Fame Flynet
RISIKERER FENGSEL: Chris Brown er ute i hardt vær igjen etter at han i helgen banket opp en mann. Nå håper han på bot og bedring etter et opphold på rehab. Foto: Fame Flynet Vis mer

SEOGHØR.NO: Søndag ble Chris Brown (23) arrestert og fengslet etter en slåsskamp i Washington DC.

Episoden skjedde da en 20 år gammel mann prøvde å snike seg med på et bilde av Brown og en kvinnelig fan. Den temperamentsfulle artisten svarte ved å slå til mannen i ansiktet med knytteneven.

Dette kan få store konsekvenser for rapperen som for tiden er på prøvetid etter dommen han fikk for mishandlingen av Rihanna i 2009.

Enhver arrest kan anses som en krenkelse av prøvetiden og Brown kan i verste fall måtte sone fire år bak murene.

Tirsdag kom nyheten om at bråkmakeren har valgt å søke hjelp for problemene sine.

- Chris Brown har bestemt seg for å sjekke inn på rehab. Målet hans er å få fokus og innsikt i sin tidligere og nåværende oppførsel slik at han kan fortsette livet og karrieren sin fra et sunnere ståsted, skriver artistens talsperson i en pressemelding, ifølge People.com.

Brown skal etter planen møte i retten 20. november, og TMZ.com mener at innleggelsen på rehab kan gjøre det lettere for ham å unngå fengselsstraff.

LES OGSÅ: - Jeg mistet jomfrudommen som 8-åring