TRENDY: Chanel-jakken ble vist på catwalken i Paris i fjor høst (t.v.). Den amerikanske fashionistaen Laure Heriard Dubreuil (midten) har i likhet med Celina sikret seg den magekorte jakken. Hollywood-stjernen Miley Cyrus (t.h.) har gått til innkjøp a Foto: All Over Press
TRENDY: Chanel-jakken ble vist på catwalken i Paris i fjor høst (t.v.). Den amerikanske fashionistaen Laure Heriard Dubreuil (midten) har i likhet med Celina sikret seg den magekorte jakken. Hollywood-stjernen Miley Cyrus (t.h.) har gått til innkjøp a Foto: All Over PressVis mer

Rett fra catwalken til Celinas klesskap

Celina Midelfart greide ikke motstå rådyr Chanel.

SEOGHØR.NO: Forretningskvinnen Celina Midelfart (40) har én av Norges dyreste garderober.

Under prinsesse Madeleines bryllup stilte hun i en spesialdesignet Emilio Pucci-kreasjon med skyhøy splitt. Da hun ankom Stockholm bar hun en Hermés «Birkin»-veske til utrolige 265 000 kroner!

Også da hun var på fotballkamp i helgen var hun særdeles eksklusivt kledd. Celina kom trippende inn på Ullevaal stadion på skyhøye Christian Louboutin-hæler.

På nesen hvilte solbriller fra italienske Bottega Veneta. Rundt halsen hadde hun et smykke i sorte og hvite perler fra Chanel. Også den tofargede jakken var fra det franske motehuset.

Bolero-jakken med perleknapper er en del av Chanels vår/sommer-kolleksjon for 2013 og ble vist på catwalken i Paris i oktober i fjor.

Det er vanskelig å vite hvor mye den koster, siden Chanel ikke oppgir veiledende priser. Men en tradisjonell tweedjakke fra motehuset koster fra 20 000 kroner og oppover.


På catwalken var den sort-hvite jakken stylet med bukser med høyt liv og stripete sko. Celina gikk for en mer avslappet stil med løstsittende topp og jeans.

Den internasjonale trendsetteren Laure Heriard Dubreuil (34), som driver klesbutikken The Webster i Miami, er en av de få som har greid å sikre seg den eksklusive jakken i tillegg til Celina.

«Hannah Montana»-stjernen Miley Cyrus (20) brukte en lignende Chanel-jakke da hun gjestet TV-programmet «Live! with Kelly and Michael» i juni. Hennes sorte kreasjon er fra samme kolleksjon, men har bare én rad med perleknapper der Midelfarts jakke har to.LES OGSÅ: - Jeg gleder meg veldig til bryllup