Rett etter dette gled kjolen ned

«Glee»-stjernen Dianna Agron viste mer enn planlagt på Alexander McQueen-festen....

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld samlet stjernene seg på Victoria & Albert Museum i London, for å feire åpningen av utstillingen Alexander McQueen: Savage Beauty.

Men det var ikke bare den avdøde designerens 240 mest ikoniske kreasjoner, som fikk oppmerksomhet på åpningsfesten.

Hollywood-stjerner og motekjendiser troppet nemlig opp i det ene antrekket dristigere enn det andre. Supermodellene Kate Moss (41) og Poppy Delevingne (28) viste begge mye hud i hvert sitt gjennomsiktige, sorte antrekk.

Blant dem som derimot viste litt mer enn planlagt, var «Glee»-skuespilleren Dianna Agron (28).

Den søte blondinen var nemlig iført en sort kjole med en svært vågal utringning - og som ikke ble holdt på plass av kjoleteip. Dermed fikk fotografene med ett innsyn til TV-stjernens bare bryst og ditto brystvorte.

Kast terning på antrekkene nederst i saken!

OVERLOT LITE TIL FANTASIEN: De britiske oppmodellene Kate Moss og Poppy Delevingne viste mye hud i hvert sitt sorte, gjennomsiktige antrekk. Mens Kate var iført en sort body under sin kjole, var Poppy dristig nok til å bare iføre seg truser.  Foto: All Over Press
OVERLOT LITE TIL FANTASIEN: De britiske oppmodellene Kate Moss og Poppy Delevingne viste mye hud i hvert sitt sorte, gjennomsiktige antrekk. Mens Kate var iført en sort body under sin kjole, var Poppy dristig nok til å bare iføre seg truser. Foto: All Over Press Vis mer

Heldigvis var neppe 28-åringens puppeglipp det som fikk mest oppmerksomhet på den stjernespekkede motefesten. Ikoniske Kate Moss, som ankom festen med ektemannen Jamie Hince (46), fikk folk til å sperre opp øynene med sin dristige Alexander McQueen-kjole, ifølge Daily Mail.

- Den dramatiske blondekjolen viste frem den utrolige figuren hennes, takket være den matchende, minimale bodyen hun hadde under, mener den britiske tabloidavisen. 

[views:embed:node_embed:block:78162]

LES OGSÅ: - Jeg trodde ikke jeg skulle gråte på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer