- Resultatet gjør oss triste

Noen ville skjule Whitney Houstons kokainvaner for politiet, men den rettsmedisinske analysen avslører rusmisbruket.

SKJULTE MISBRUKET: Noen skal ha fjernet spor etter kokain fra Whitney Houstons hotellrom for å skjule omfanget av hennes rusmisbruk.  Foto: STELLA PICTURES
SKJULTE MISBRUKET: Noen skal ha fjernet spor etter kokain fra Whitney Houstons hotellrom for å skjule omfanget av hennes rusmisbruk. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag ble det klart at Whitney Houston døde som følge av drukning 11. februar i år. Sangeren druknet i badekaret på Beverly Hilton-hotellet, og ifølge rettsmedisineren var kokain og hjertefeil medvirkende årsaker til dødsfallet.

Venner og medhjelpere rundt stjernen skal ha mislikt at Whitneys rusvaner ble offentliggjort, og en av dem fjernet, ifølge TMZ, rester av kokain fra hotellrommet før politiet kom.

«Kilder nær Whitney Houston, som var sammen med henne samme dagen hun døde sier til TMZ at noen fjernet alle spor etter kokain fra hotellrommet før myndighetene ankom» skriver nettstedet.

Ifølge rettsmedisineren brukte Houston kokain kort tid før hun døde, men politiet fant ingen spor etter ulovlige stoffer på hotellrommet. Andre ting som sengetøy skal også ha blitt fjernet.

Rettsmedisineren fant også tegn som viste at sangeren brukte kokain regelmessig over lengre tid.
Whitney hadde også Marihuana, Benadryl, Flexeril og Xanax i kroppen da hun ble funnet.

- Vi er triste etter å ha hørt om resultatene av den rettsmedisinske analysen, men vi er glade for å ha fått svar, sier Whitneys svigerinne og manager Patricia Houston til RadarOnline.


Dødsårsaken utelukker ryktene om at Whitney ble drept, men kokainsporet har startet spekulasjoner om hvem sangeren festet og ruset seg med i timene før hun døde.

Datteren Bobbi Kristina fortalte i et intervju med Oprah Winfrey at hun var sammen med moren hele dagen.

- Hun var sammen med meg hele natten og hele dagen. Hun holdt rundt meg og jeg sovnet i armene hennes.

Andre rundt stjernen er usikre på hva hun gjorde før ulykken, men forteller at Houston var i godt humør i timene før hun døde.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Whitney trodde hun var gravid før hun døde 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer