FASHIONISTA: Pia Haraldsen er kjent for sin lidenskap til mote, og kler seg gjerne opp på premierer. Om to uker debuterer hun under Oslo Fashion Week med en kleskolleksjon hun har laget for Agape.  Foto: Stella Pictures
FASHIONISTA: Pia Haraldsen er kjent for sin lidenskap til mote, og kler seg gjerne opp på premierer. Om to uker debuterer hun under Oslo Fashion Week med en kleskolleksjon hun har laget for Agape. Foto: Stella PicturesVis mer

- Resultatet er litt billig

Pia Haraldsen får både slakt og skryt for sin nye kleskolleksjon.

SEHER.NO:  TV-profil Pia Haraldsen (29) skal gjennom sin ilddåp som designer, når hun om to uker viser sin nye kleskolleksjon for Agape under Oslo Fashion Week.

29-åringen, som lenge har vært kjent for sin lidenskap til mote, har tegnet en kolleksjon for brude- og selskapskjolemerket som består av 16 forskjellige plagg, deriblant flere selskapskjoler, og beskriver selv kolleksjonen som feminin og elegant, skriver Dagbladet

Samarbeidet mellom Haraldsen og Agape startet da hun var hentet inn som konferansier til merkets 25-årsjubileum tidligere i år, og Pia har nå fått en toårskontrakt med merket, og vil lage flere kolleksjoner.

Så langt har debuten fått litt lunken mottagelse blant moteekspertene, og Marianne Jemtegård, sjefsredaktør i Vixen, samt Kjersti Skaar, motejournalist i KK, gir henne alt fra terningkast en til fem for de ulike antrekkene.

- Kinakjoler er tricky. I stoff som ser billig ut, og med en fit som er alt annet enn flatterende, så blir resultatet, vel...billig, sier Jemtegård til Dagbladet, etter å ha sett en av selskapskjolene fra kolleksjonen.

Tove-Rudi Tobiassen, som er produkt- og designansvarlig i Agape, sier imidlertid at de er strålende fornøyd med tv-profilens design, selv om hun innrømmer at hun var litt skeptisk da Haraldsen først kontaktet henne.

- Jeg var litt skeptisk når hun ringte meg med designidéene sine, men sa høflig at vi ville se på det hun hadde. Men etter at vi endelig fikk se designskissene henne, var vi ikke lenger i tvil. At vi tilbyr henne en toårskontrakt nå sier noe om hva hun har levert hittil, sier Tobiassen til Dagbladet.

Haraldsen er ikke den første kjendisen som har lansert egen kleskolleksjon. Tidligere har også tv-profilene Charlotte Thorstvedt og Jenny Skavlan designet klær for Bik Bok.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Savner ingenting med singellivet