Erling Braut Haaland:

Restaurantbesøk vekker oppsikt

Erling Braut Haaland (22) har funnet tonen med lagkameratene på og utenfor banen. Et bilde han la ut fra restaurant på sosiale medier, fikk Kevin De Bruyne (31) til å respondere. City-fansen er i fyr og flamme.

GOD TONE: Kevin De Bruyne (til høyre) er en verdensstjerne. Erling Braut Haaland er i ferd med å bli det. Foto: NTB
GOD TONE: Kevin De Bruyne (til høyre) er en verdensstjerne. Erling Braut Haaland er i ferd med å bli det. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Erling Braut Haaland surfer på en jubelbølge etter to mål for Manchester City i Premier League-debuten.

Bare én spiller har scoret flere mål i en Premier League-debut. Det skjedde i 1996, da den italienske «sølvreven» Fabrizio Ravanelli dunket inn hat trick for Middlesbrough mot Liverpool. Kampen endte 3-3.

Tirsdag kveld la Haaland ut et bilde fra en restaurant på Instagram. Under bildet der han sitter med en stor meny i hånda, skriver han med glimt i øyet:

«I ferd med å bestille hele menyen.»

Blant flere hundre tusen «likes» og kommentarer figurerer lagkamerat i Manchester City, Kevin De Bruyne:

«Vil du at jeg skal holde menyen og hjelpe deg?» spør han.

«Jeg drømmer om det hver natt. Jeg vet ikke hvorfor», svarer Haaland.

Det er grunn til å tro at kommunikasjonen er relatert til det duoen håper skal skje på banen denne sesongen: De Bruyne finner Haaland med pasninger i rommene. Og Haaland scorer.

Som en servitør og hovmester.

«Vi lever i en drøm», skriver Twitter-kontoen City Xtra til kommunikasjonen mellom de to stjernene.

Haaland hadde i går kveld 17,3 millioner følgere på Instagram. De Bruyne hadde 18,6 millioner. Det øker for hver dag.

MARBELLA: Erling Braut Haaland skapte stemning da han tok over som DJ. Vis mer

Etter kampen mot West Ham fikk belgieren spørsmål fra medier om det nye partnerskapet med Haaland. I 3-1-tapet for Liverpool i Community Shield uken før lyktes de ikke.

Enkelte medier rapporterte at De Bruyne var frustrert over at Haaland ikke forsto ham. Kampen endte også med en pinlig bom fra nordmannen.

HOVMESTER OG SERVITØRER: Erling Braut Haaland har noen av verdens beste spillere rundt seg i Manchester City. Her feirer han med Kevin De Bruyne og Phil Foden. Foto: NTB
HOVMESTER OG SERVITØRER: Erling Braut Haaland har noen av verdens beste spillere rundt seg i Manchester City. Her feirer han med Kevin De Bruyne og Phil Foden. Foto: NTB Vis mer

- Vi bryr oss ikke om kritikk, sier De Bruyne, ifølge Manchester Evening News.

- Dere (mediene) kan si hva dere vil. Hvis han ikke scorer i en kamp, så er han dårlig. Hvis han scorer to som i dag, så er han strålende. Det er sånn verden fungerer, og det går fint.

Han fortsetter:

- Jeg vet at det er mye hype rundt ham. Å starte på denne måten er bra. Uansett hvem som spiller på topp - om det er Erling eller Julian (Alvaraz) - så skal jeg forsøke å finne dem. Det er ikke hundre prosent ennå, men vi har bare spilt noen kamper. De skal gjøre løpene. Og hvis jeg finner dem, vil de score.

MARBELLA: Erling Braut Haaland koste seg på ferie, og overrasket alle da han dukket opp på stranda. Vis mer

Manager Pep Guardiola påpeker at Haaland har kommet inn i City-garderoben og bidratt med positive vibrasjoner.

- Jeg vil smile mye, sa han da han ble presentert for fansen på Etihad Stadium i juli. I går kveld sørget han i alle fall for mange smilefjes på Instagram.

City møter Bournemouth klokka 16.00 lørdag. Det blir Haalands første kamp på mektige Etihad Stadium. Kapasiteten er 53 000 tilskuere.

LES OGSÅ: - Heldig som lever

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer