EN LITEN FAMILIE: Tom Brady og Gisele Bündchen ønsker å tilbringe mye tid med Toms sønn. Dette er ikke særlig populært hos Toms ekskjæreste. Foto: All Over Press
EN LITEN FAMILIE: Tom Brady og Gisele Bündchen ønsker å tilbringe mye tid med Toms sønn. Dette er ikke særlig populært hos Toms ekskjæreste. Foto: All Over Press Vis mer

Reservemor for kjærestens sønn

Gisele passer kjærestens barn - noe eksen hans hater.

Publisert
LOS ANGELES (Seher.no): Supermodellen Gisele Bündchens (27) kjæreste, NFL-proffen Tom Brady (30), dumpet sin gravide kjæreste, Bridget Moyanhans (37), til fordel for den brasilianske skjønnheten for ett år siden.

Bridget, som er skuespiller, har naturlig nok hatt en svært tøff periode etter først å miste kjæresten for så å bli alenemor.

Nå må hun også være vitne til at sønnen hennes, John (8 mnd), tilbringer kvalitetstid med den langbeinte modellen som stjal eksen hennes.

- Tom gjør alt han kan for å være sammen med John, og får Bridgets barnepasser til å levere sønnen til ham hver dag slik at de kan se hverandre noen timer.

- Bridget får barnepasseren til å følge tiden Tom og Gisele tilbringer med John med argusøyne, og får rapporter om hvert steg de tar med ham, forteller en venn av skuespilleren til Star magazine.

For å gjøre ting ennå verre leier paret et hus nær Bridgets i Pascific Palisades.

- Det er utrolig vanskelig for henne å vite at Gisele er sammen med sønnen hennes. Hun trodde til og med at hun luktet parfymen hennes på Johns klær en gang han hadde vært hos dem, og kastet dem derfor. Nå bader hun ham alltid så for han kommer hjem igjen til henne.

LES OGSÅ: - Greier ikke glemme Gisele

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer