GAMMEL HELT: Skuespiller og regissøre Clint Eastwood kom med kona Dina Eastwood. Foto: All Over Press
GAMMEL HELT: Skuespiller og regissøre Clint Eastwood kom med kona Dina Eastwood. Foto: All Over PressVis mer

Renvasker Clint etter skilsmissen

- Det er ikke eks-mannen min som har gjort noe feil.

SEOGHØR.NO: Etter en lengre periode med rykter om problemer i ekteskapet mellom Hollywood-stjernen Clint Eastwood (83) og kona Dina (48), bekreftet paret at de hadde gått hver til sitt tidligere i høst.

Den tidligere TV-reporteren, Dina, fortalte til Us Weekly at de allerede har bodd hver for seg en stund, men at de har beholdt vennskapet etter bruddet.

Skylder på menneskene rundt Clint

I et nytt intervju med programlederen Bethenny Frankel (42) forteller eks-kona at det var menneskene rundt Clint som var skyld i bruddet. Det skriver Female First.

- Han er fantastisk, han har ikke gjort mye feil. Det er menneskene rundt ham som har gjort saker som har overrasket meg veldig. Jeg sier det igjen, det er ikke eksmannen min som har gjort noe feil.

- Han er sannsynligvis det søteste mannen jeg noensinne har møtt. Han er snill, kjærlig og rolig. Så intunisjonen jeg hadde når jeg giftet meg med han var riktig, han er en bra person, sier Dina i intervjuet.

CLINTER'N: Her er far og datter Eastwood fotografert på vei til musikkfestivalen Coachella i sommer. Foto: London Entertainment / Splash/ All Over Press
CLINTER'N: Her er far og datter Eastwood fotografert på vei til musikkfestivalen Coachella i sommer. Foto: London Entertainment / Splash/ All Over Press Vis mer

Clint og Dina traff hverandre i 1993 og giftet seg i mars 1996. På nyttårsaften samme år ble datteren Morgan født.

Skilsmissen har vært tøff for parets datter, men Morgan skal ha fått mye støtte fra faren Clint Eastwood.

- Datteren min elsker livet for øyeblikket. Hun har det bra og forteller meg at jeg er mye roligere og avslappet, sier filmstjernens ekskone.

Roser Clint som pappa

Skuespillerveteranen tok med seg Morgan og hennes halvsøster Francesca Ruth Fisher-Eastwood til den amerikanske musikkfestivalen Coachella i sommer.

- Han er 83 år gammel og han henger rundt med en 20-åring og en 16-åring på Coachella. Heia Clint. Han gjør morsomme greier med barna så de får et fint bilde av faren sin og et mer avslappet bilde av mamma. Livet er bra for barna. De er lykkelige, sier Dina i TV-programmet.

KREVER OMSORGSRETTEN: Dina har søkt om full omsorgsrett for parets datter Morgan. Foto: Fame Flynet
KREVER OMSORGSRETTEN: Dina har søkt om full omsorgsrett for parets datter Morgan. Foto: Fame Flynet Vis mer

Dina Eastwood har søkt om full omsorgsrett om datteren Morgan.

Ifølge nettstedet People begynte ekteskapet å trøble når paret startet innspillingen av realityserien «Mrs. Eastwood & Co» i fjor.

- Clint var rasende over programserien. Det gikk mot alt det han står for. Han er utrolig privat, og hun lager en realityserie med barna, sa en kilde til People tidligere i høst.

LES OGSÅ:  Ny kjæreste kun dager etter bryllupet