Renset kroppen - gjør comeback

Ladet opp til ny plate med knallhard detox. Se video fra Island!

DETOX: Åste Hunnes Sem har flere ganger hentet inspirasjon hos Jónínu Ben (til venstre) på hennes detox-klinikk ved Keflavik på Island. Flere artister kommer hit for å hente styrke før nye prosjekter. Her fra oppholdet på Island sammen med Fridrik Foto: Anders Myhren / Seher.no
DETOX: Åste Hunnes Sem har flere ganger hentet inspirasjon hos Jónínu Ben (til venstre) på hennes detox-klinikk ved Keflavik på Island. Flere artister kommer hit for å hente styrke før nye prosjekter. Her fra oppholdet på Island sammen med Fridrik Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Se video av Åstes innholdsrike detox-kur på Island nederst i saken! 

ISLAND/ OSLO SEHER.NO: Åste Hunnes Sem ble landskjent da hun i 2007 havnet som beste kvinne ut på en fjerdeplass i TV2-programmet «Idol».

Etter «Idol har Åste for det meste holdt seg unna rampelyset, men fredag er hun nok en gang å se - og høre - i «Beat for Beat» på NRK1.

- Etter «Idol» måtte jeg bare ha litt tid for meg selv. Det var en ganske spesiell opplevelse. Jeg måtte roe litt ned og tenke over hva jeg hadde lyst til å gjøre. Jeg skrev mye tekster og låter. Ting tar tid og jeg hadde ikke lyst at det skal være noe haste-greie, forteller Åste til Seher.no.

Et av stedene Heddal-jenta har hentet inspirasjon og nye krefter etter «Idol er på den anerkjente klinikken «Detox Jónínu Ben» ved Keflavik på Island. Her har hun gjennomført et knallhardt detox-program som skal rense kroppen for giftstoffer gjennom faste, trening og velvære over to uker.

- Det har vært ganske hardt. Jeg har vært mye sulten, men det har vært veldig bra også. Du renser hele kroppen innvendig og utvendig. Jeg føler meg sterk og klar til å møte hverdagen, sier artisten til Seher.no under oppholdet på sagaøya.

Eieren av detox-klinikken er Islands egen helse-kjendis Jónínu Ben, som personlig tar seg av de mange gjestene under oppholdet. Og detoxspesialisten kan fortelle at hun tar imot mange kjente personer på senteret.

-Programmet er blitt veldig populært blant artister og mange stjerner som kommer hit fordi de vil gå raskt ned i vekt. De vil bedre energinivået og tankene sine. Det er 100 prosent bra resultater av dette, sier Jónínu Ben til Seher.no.

Under detox-behandlingen lever programmets deltagere på 400 kalorier om dagen, bortsett fra enkelte dager da man kun drikker vann. Åste kan fortelle at hun gikk ned ca 9 kilo på to uker, men at det viktigste med oppholdet likevel har vært avkoblingen fra dagliglivet hjemme i Norge.

Dagene på Island fylles med hesteridning, bading i varme kilder og turer i sagaøyas forblåste landskap. Og det er tydelig at den tidligere «Idol»-deltageren lot seg inspirere av oppholdet.

- Jeg tror at når man går på så lite mat over en fjortendagers periode, får man klarhet i hodet. Jeg blir inspirert og har skrevet flere sanger her. Jeg tror nok at dette kan hjelpe meg som artist, sier Åste.

Og nå går Åste i platestudio med en rekke egenskrevne låter for å spille inn sitt første soloalbum.

- Det var ikke vits i å skynde seg ut med noe jeg ikke ville ha vært fornøyd med etter «Idol». Det tar den tida det tar, sier artisten, som forteller at hun har en rekke spennende prosjekter på gang.

Allerede fredag er Åste på plass bak flygelet hos Ivar Dyrhaug i «Beat for Beat», sammen med sin suksessfulle Idol-kollega og gode venn Bjørn Johan Muri.

Men bortsett fra kontakten med flere av de andre Idol-finalistene fra 2009 virker «Idol» nå som et fjernt minne for Åste.

- Nå har jeg nesten fortrengt det. Jeg husker ikke så mye av det, og tenker ikke så mye på det rett og slett, forteller Åste Hunnes Sem til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ:  - Plata er viktigere enn penger

Se Åste gjennomføre detox-programmet på Island her:


[obj:media:9013]