Renser komikeren med sugerør

Zahid Ali får sjelen behandlet på en uvanlig måte i Karasjok.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Komikeren Zahid Ali (36) er kjent fra serier som «Nissene på Låven» på TVNorge og «Rikets Røst» på TV 2. I februar slo han opp med kjæresten Therese Solberg, etter åtte års forhold.

Nå håper han på å finne kjærligheten igjen, ved å forlate hovedstaden og oppleve bygda. Men først må sjelen være ren.

I en videosnutt fra hans nye serie «Landsfareren», som har premiere på TV3 i kveld, får Zahid renset både sin chakra og aura av en trollmann. Han suger deretter ut «den svertende skyen» som angivelig befinner seg inni Ali, med et sugerør plassert på halsen hans.

- Jeg sender nå stråler av lys og varme og kjærlighet inn i ditt hjerte, sier trollmannen til Zahid, som ligger utstrakt på sengekanten, omgitt av røkelse og sin gode venn Mudasser.

Ali legger ikke skjul på at han ser etter en ny drømmedame. Og allerede under sitt første besøk helt nord i Norge, møter han den innfødte samejenta Guro.   

Se programmet på TV3 klokka 20.30. Se Seoghør.nos TV-guide her.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå bytter han navn  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer