Renser huset for spøkelser

- Hun nekter å oppholde seg i hjemmet sitt.

REDD:  Paul Abdul føler hele situasjonen er et forvarsel og en alvorlig forbannelse. Foto: All Over Press
REDD: Paul Abdul føler hele situasjonen er et forvarsel og en alvorlig forbannelse. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Paula Abdul (46) er redd for spøkelser..

Forrige uke det ble kjent at den tidligere American Idol-deltakeren og Paula Abdul-fan Paula Goodspeed (30) hadde tatt livet av seg.

Goodspeed hadde lenge forfulgt Idol-dommeren, og i følge foreldrene ble det hele beskrevet som "en unaturlig besettelse". Kvinnen ble funnet livløs i sin bil utenfor huset til 80-talls stjernen og politiet mistenkte overdose.

Det er imidlertid ikke første gang Paula Abdul blir forfulgt. Men denne gangen tok det hele en altfor dramatisk vending.

I følge New York Post har dødsfallet satt sine spor i Paula Abdul, som visstnok skal ha leid inn en healer for å rense huset for spøkelser.

I følge kilder vil ikke Paula returnere til huset sitt.

- Paula Goodspeed var en forvirret plageånd som sendte henne dødstrusler. Abdul instruerte vakter til å holde Goodspeed unna henne for enhver pris, forteller en kilde til avisen.

- Hun nekter å oppholde seg i hjemmet sitt fordi hun er redd for at Goodspeed's ånd hjemsøker huset hennes. Hun føler at dette det verste forvarselet, en virkelig alvorlig forbannelse.. Paula lider. Det er velkjent at hun er følelsesmessig skjør.

I følge Abduls representant er alt bare oppspinn.

- Det er ingen holdbarhet i dette. Hun har vært hjemme siden hendelsen skjedde. Det finnes ikke snakk om spøkelser. Paula er sjokkert og trist over det som inntraff. Hjertet hennes og bønnene går til Goodspeed-familien.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: Abdul smadret snuten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer