Armie Hammer:

Rennes ned av kannibal-anklager

Angivelig lekkede meldinger sjokkerer på sosiale medier.

SPESIELLE ANKLAGER: Flere kvinner hevder skuespiller Armie Hammer har sendt dem meldinger der han innrømmer å være kannibal. Foto: REX / Shutterstock / NTB
SPESIELLE ANKLAGER: Flere kvinner hevder skuespiller Armie Hammer har sendt dem meldinger der han innrømmer å være kannibal. Foto: REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Armie Hammer (34) er best kjent fra filmer som «The Social Network» og «Call Me By Your Name». Det er imidlertid helt andre ting som har tatt fokuset fra skuespillerkarrieren det siste halve året.

Fjoråret var trolig ikke lett for skuespilleren på privaten. I juli kom nyheten om at han og kona, Elizabeth Chambers, skilles etter ti år som ektefeller. De har for øvrig to barn sammen.

Imidlertid er det ikke den overraskende skilsmissen som vekker oppsikt når navnet hans i disse dager trender på Twitter.

I en rekke meldinger, som flere hevder stammer fra stjernens sosiale medier-kontoer, omtaler den angivelige avsenderen seg selv som kannibal.

Kannibalisme?

Det var natt til søndag, norsk tid, at flere fans trolig satte kaffen i halsen. Flere lekkede meldinger, som angivelig skal være sendt av Armie Hammer selv, spredte seg nemlig i rekordfart.

I meldingene avslører avsenderen det som kan se ut som sine seksuelle fantasier, deriblant at han er en kannibal. Angivelige ofre hevder at han ved flere anledninger har brukt sin kjendisstatus til å manipulere kvinnene til sengs.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer