Armie Hammer:

Rennes ned av kannibal-anklager

Angivelig lekkede meldinger sjokkerer på sosiale medier.

SPESIELLE ANKLAGER: Flere kvinner hevder skuespiller Armie Hammer har sendt dem meldinger der han innrømmer å være kannibal. Foto: REX / Shutterstock / NTB
SPESIELLE ANKLAGER: Flere kvinner hevder skuespiller Armie Hammer har sendt dem meldinger der han innrømmer å være kannibal. Foto: REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Armie Hammer (34) er best kjent fra filmer som «The Social Network» og «Call Me By Your Name». Det er imidlertid helt andre ting som har tatt fokuset fra skuespillerkarrieren det siste halve året.

Fjoråret var trolig ikke lett for skuespilleren på privaten. I juli kom nyheten om at han og kona, Elizabeth Chambers, skilles etter ti år som ektefeller. De har for øvrig to barn sammen.

Imidlertid er det ikke den overraskende skilsmissen som vekker oppsikt når navnet hans i disse dager trender på Twitter.

I en rekke meldinger, som flere hevder stammer fra stjernens sosiale medier-kontoer, omtaler den angivelige avsenderen seg selv som kannibal.

BRUDD: Elizabeth og Armie skilte lag i juli etter ti års ekteskap. Nå er det noe helt annet om sistnevnte som skaper overskrifter. Foto: Marion Curtis / Starpix / REX / Shutterstock / NTB
BRUDD: Elizabeth og Armie skilte lag i juli etter ti års ekteskap. Nå er det noe helt annet om sistnevnte som skaper overskrifter. Foto: Marion Curtis / Starpix / REX / Shutterstock / NTB Vis mer

Kannibalisme?

Det var natt til søndag, norsk tid, at flere fans trolig satte kaffen i halsen. Flere lekkede meldinger, som angivelig skal være sendt av Armie Hammer selv, spredte seg nemlig i rekordfart.

I meldingene avslører avsenderen det som kan se ut som sine seksuelle fantasier, deriblant at han er en kannibal. Angivelige ofre hevder at han ved flere anledninger har brukt sin kjendisstatus til å manipulere kvinnene til sengs.

Videre hevdes det at han har drukket blodet deres og fantasert om å spise menneskekjøtt.

BESTEMT: Slik lyder noen av meldingene som skal ha blitt sendt fra skuespillerens bruker. Foto: Skjermdump fra Instagram
BESTEMT: Slik lyder noen av meldingene som skal ha blitt sendt fra skuespillerens bruker. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Jeg er 100% kannibal. Jeg vil spise deg. Faen. Det er skummelt å innrømme. Jeg har aldri innrømmet det tidligere».

«Jeg må drikke blodet ditt. Hvorfor er du så langt borte?»

«Jeg har skåret ut hjertet av et levende dyr og spist det mens det fremdeles var varmt».

«Tenker på å holde hjertet ditt i hånden min og kontrollere når det får slå».

Slik lyder noen av meldingene skuespilleren angivelig har sendt, uten at det foreløpig er bevist at meldingene faktisk stammer fra ham - eller om de i det hele tatt er ekte.

En rekke medier har omtalt de oppsiktsvekkende meldingene - falske eller ikke - i løpet av de siste dagene, deriblant Daily Mail og Paper Magazine.

HEMMELIGE MELDINGER: De siste dagene er flere meldinger som angivelig skal være fra skuespilleren blitt lekket. Foto: Skjermdump fra Instagram
HEMMELIGE MELDINGER: De siste dagene er flere meldinger som angivelig skal være fra skuespilleren blitt lekket. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Blåmerke

En av kvinnene som nå har stått frem som et angivelig offer, er en anonym kvinne bak Instagram-brukeren «House of Effie». På Instagrams historiefunksjon har hun delt en mengde skjermdumper av meldinger mellom det som kan se ut som henne og Hammer.

Kvinnen har også publisert et bilde av det som kan se ut som et blåmerke i nakken, som skal ha oppstått etter at Hollywood-stjernen angivelig bandt et belte rundt halsen hennes.

- FOR MYE: Dette skal være noen av meldingene mellom kvinnen og Hammer. Foto: Skjermdump fra Instagram
- FOR MYE: Dette skal være noen av meldingene mellom kvinnen og Hammer. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
BUNDET?: Kvinnen som hevder hun har mottatt flere meldinger fra Hammer, har også delt dette bildet. Foto: Skjermdump fra Instagram
BUNDET?: Kvinnen som hevder hun har mottatt flere meldinger fra Hammer, har også delt dette bildet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Hvorvidt meldingene er ekte eller ikke, er som nevnt usikkert, og meningene er svært delte. Trofaste fans hevder det hele er oppspinn, mens andre er overbevist om at meldingene er ekte.

Flere internasjonale mediehus har forsøkt å komme i kontakt med Hammer siden søndag, uten å lykkes. Skuespilleren har heller ikke publisert noe på egne sosiale medier siden torsdag i forrige uke.

FØRSTE MELDINGENE?: Slik skal kvinnen og skuespilleren først ha fått kontakt. Foto: Skjermdump fra Instagram
FØRSTE MELDINGENE?: Slik skal kvinnen og skuespilleren først ha fått kontakt. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Åpen om egen sexlyst

I et intervju med Playboy Magazine i 2013 åpnet Hammer seg derimot om sine ville sexfantasier og spesielle ting han hadde gjort i tidligere forhold.

- Vel, hvis du er gift med en feminist som jeg er, så er det ... jeg vet ikke hvor mye jeg kan si uten at foreldrene mine blir flaue, men jeg har vært en dominant elsker, sa han i intervjuet, gjengitt av Daily Mail.

- Jeg likte å tak i nakken og håret og alt sånt. Men når du gifter deg endrer sexlysten seg. Og jeg mener til det bedre - det er ikke sånn at jeg lider på noen måte, men du kan ikke egentlig dra kona di i håret. Det kommer til et punkt hvor du sier at« jeg respekterer deg for mye til å gjøre disse tingene jeg egentlig har lyst til å gjøre», fortsatte han.

I ettertid har skuespilleren hevdet at han var full under det aktuelle intervjuet.

LES OGSÅ: - Endelig har jeg fått corona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer