PÅ UTKIKK ETTER FELLES HUS: Bradley Cooper og Renee Zellweger ble fredag observert i LA, da de var på utkikk etter hus.
PÅ UTKIKK ETTER FELLES HUS: Bradley Cooper og Renee Zellweger ble fredag observert i LA, da de var på utkikk etter hus.Vis mer

Renee og Bradley har flyttet sammen

- Han er lykkelig sammen med henne...

SEHER.NO:  Renee Zellweger (40) og Bradley Cooper (34) tar forholdet sitt til nye høyder. Nå er de på utkikk etter hus.

Renee og Bradley - kjent fra blant annet "Hangover" - spilte mot hverandre i thrilleren "Case 39". Det oppsto søt musikk, og de ble romantisk involvert etter en middagsdate på en italiensk restaurant i New York i juni. Senere har de blitt fotografert på ferie i Barcelona. Nå flytter de altså sammen.

- Før Bradley møtte Renee, hadde han rykte på seg for å være en hjerteknuser, men det kan se ut som om han er lykkelig med henne. De foretrekker å være hjemme, heller enn å dra på fester og premierer. Han har allerede introdusert henne for foreldrene sine, sier en venn av paret ifølge PerezHilton.

Renee har allerede flyttet inn i Bradleys hus i Venice Bach, Los Angeles. Iføge Star Magazine, har Bradley gjort i stand et eget bad i huset som Renee kan ha helt for seg selv.

- Det er fullt av Renees favorittduftlys, parfyme og makeup. Badet er også utstyrt med pysjamaser og en elektrisk tannbørste, forteller en kilde til magasinet.

Paret ble observert mens de sjekket ut eiendommer i LA på fredag.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Ser du hvem det er?