MÅ VISE DAGBOK: Renee Zellweger må vise dagboken sin i retten i forbindelse med en bitter forsikringskampen i forbindelse med "Cinderella Man". Foto: All Over Press
MÅ VISE DAGBOK: Renee Zellweger må vise dagboken sin i retten i forbindelse med en bitter forsikringskampen i forbindelse med "Cinderella Man". Foto: All Over PressVis mer

Renee må vise dagboka i retten

Pålagt å vise fram sin egen dagbok...

SEHER.NO: En Los Angeles-dommer har beordret Hollywood-skuespiller Renee Zellweger (39) til å levere over dagboken sin som en del av en pågående forsikringskamp i forbindelse med hennes hitfilm, "Cinderella Man".

Filmstjernen krever rundt 20 millioner kroner fra forsikringsselskapet etter at medskuespiller Russel Crowe fikk skulderen ut av ledd - og filmingen ble utsatt i syv uker.

Men lederne i forsikringsselskapet mener på sin side at Zellweger ikke er en del av de om lag 40 millionene som allerede er delt ut som et resultat av forsinkelsen.

Derfor må altså stjerneskuespilleren, som er mest kjent for sin rolle i "Bridget Jones' dagbok", gi fra seg sin egen dagbok til retten - sammen med alle andre dokumenter som beviser hvor hun var gjennom utsettelsen.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Slik holder de seg slanke 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.