TYNN: Renee Zellweger er fortsatt skremmende tynn, selv om hun snart skal spille rollen som den langt rundere Bridget Jones igjen.  Foto: All Over Press
TYNN: Renee Zellweger er fortsatt skremmende tynn, selv om hun snart skal spille rollen som den langt rundere Bridget Jones igjen. Foto: All Over PressVis mer

Renee er fortsatt radmager

Skuespillerinnen går ned og ikke opp i vekt før Bridget Jones-innspilling...

SEHER.NO: Nylig ble det kjent at Oscar-nominerte Renee Zellweger (40) har takket ja til å spille rollen som Bridget Jones for tredje gang.

Skuespillerinnen hadde stor suksess med de første to filmene basert på bestselgerbøkene til Helen Fielding. Likevel har hun tidligere innrømmet at det var "et rent helvete" å skulle gå ned i vekt, etter at hun la på seg flere kilo for å spille den langt rundere briten.

- Det var som å løpe rundt med et småbarn på ryggen, sa skuespillerinnen om sin første treningsøkt etter at innspillingen av den første filmen var fullført.

Men selv om hun nå har takket ja til en tredje film, og dermed må opp i vekt igjen, ser fortsatt Renee skremmende tynn ut.

Nylig ankom skuespillerinnen New York for å delta på "Good Morning America" iført en tettsittende grå kjole, som viste frem alt av hennes scenete og magre kropp, skriver Daily Mail.

Både beina rundt halsen, håndleddene og anklene var svært synlige, og det var veldig klart at hun ikke har begynt på prosessen for å "bli Bridget" enda.

Skuespillerinnen virket imidlertid strålende blid og hadde en frisk og vakker brunfarge.

Nylig kom Zellweger tilbake fra ferie i Spania med skuespillerkollega Bradley Cooper (34), som angivelig skal være hennes nye kjæreste.

Paret har så langt ikke villet kommentere deres forhold, men de to skal ha blitt observert arm i arm på ferieturen.

Under et intervju i forrige uke, sa Renee, som nesten har vært like uheldig som rollefiguren Bridget når det gjelder kjærlighet, at hun fortsatt har troen på forhold.

- Jeg blir ofte spurt om jeg tror på ekte kjærlighet. Jeg sier alltid ja, selvfølgelig gjør jeg det. Når man ser den kjærligheten foreldrene mine deler, så har jeg ikke noe valg enn å tro på det, sa hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Tatt på fersken i Spania