Renée Zellweger avslører hemmeligheten bak dette bildet

- Jeg brydde meg ikke om hvordan jeg så ut eller hva folk tenkte om meg, sier skuespilleren om oppstyret rundt utseendet hennes.

VAKTE OPPSIKT: Da Renée Zellweger dukket opp på ELLE Women in Hollywood Awards i L.A. i 2014, vakte hun oppsikt med utseendet sitt. Nå avslører hun hvorfor hun så annerledes ut.  Foto: Afp
VAKTE OPPSIKT: Da Renée Zellweger dukket opp på ELLE Women in Hollywood Awards i L.A. i 2014, vakte hun oppsikt med utseendet sitt. Nå avslører hun hvorfor hun så annerledes ut. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For to år siden ble «Bridget Jones»-stjernen Renée Zellweger (47) utsatt for rykter om at hun hadde lagt seg under kniven for å pynte på utseendet. 

Det var etter hun dukket opp på den røde løperen på ELLE Women in Hollywood Awards i oktober 2014 at amerikanske medier beskrev ansiktet hennes som «ugjenkjennelig».

Hun hadde nemlig hatt en pause fra rampelyset, og hadde den gang ikke vært aktuell i en film siden 2010.

Nå åpner Hollywood-stjernen seg om rød løper-bildene, og forklarer årsaken til hvorfor hun kan ha sett annerledes ut. 

- Jeg bodde hos en venninne i Los Angeles, og måneden før ble hun diagnostisert med amyotrofisk lateralsklerose (en dødelig nervesykdom, jour.anm.), sier hun til Daily Mail og fortsetter:

- Grunnen til at jeg dro på arrangementet var fordi venninnen min ønsket at jeg skulle dra, slik at hun kunne bli med på den røde løperen for å bevise for seg selv at sykdommen ikke skulle knekke henne. 

Saken fortsetter nedenfor.

GA BLAFFEN: Skuespilleren forteller at hun ikke brydde seg om hvordan hun så ut da hun dukket opp på Elle Women in Hollywood Awards for nesten to år siden.  Foto: Reuters
GA BLAFFEN: Skuespilleren forteller at hun ikke brydde seg om hvordan hun så ut da hun dukket opp på Elle Women in Hollywood Awards for nesten to år siden. Foto: Reuters Vis mer

Stilte opp for venninnen

47-åringen, som for tiden er aktuell med filmen «Bridget Jones's Baby», forteller at det derfor ikke var utseendet som stod i fokus da hun bestemte seg for å dra på prisutdelingen. 

- Det var henne jeg tenkte på den kvelden. Jeg brydde meg ikke om hvordan jeg så ut eller hva folk tenkte om meg. Jeg tenkte kun på venninnen min, slår hun fast. 

Saken fortsetter nedenfor.

STOR FORANDRING: Renée Zellweger forandret seg mye fra mai 2005 til desember 2014.  Foto: NTB scanpix
STOR FORANDRING: Renée Zellweger forandret seg mye fra mai 2005 til desember 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kun noen dager etter hennes oppmøte på Elle-arrangementet, avkreftet Zellweger at hun hadde vært gjennom plastisk kirurgi. 

- Folk kjenner meg ikke i 40-årene. Folk kjenner meg ikke igjen fordi jeg har vært sunn en stund. Kanskje jeg ser annerledes ut. Hvem gjør ikke det, når de blir eldre? Men jeg er annerledes. Jeg er lykkelig, sa hun til People den gang.

Fant kjærligheten

Oscar-vinneren forelsket seg i musiker Doyle Bramhall (47) i 2012, og til People fortalte hun at både forholdet og en roligere livsstil gjør at hun i dag er sunnere og friskere enn på lenge.

- Vennene mine sier at jeg ser avbalansert ut. Jeg er frisk og sunn. Over en lang periode var det ikke sånn. Jeg påtok meg en timeplan som det ikke var realistisk å opprettholde og tok meg ikke tid til å ta vare på meg selv, sa hun til People.

Fra 1999 til 2000 var Renée forlovet med komiker Jim Carrey (54). I 2005 giftet hun seg med sanger Kenny Chesney (48), men ekteskapet varte kun i fire måneder. 

Hun var også i et forhold med skuespiller Bradley Cooper (41) fra 2009 til 2011. 

LYKKELIG: I 2012 ble romansen mellom Doyle Bramhall og Renée Zellweger avslørt. Han har tidligere vært sammen med artisten Sheryl Crow.  Foto: Splash News
LYKKELIG: I 2012 ble romansen mellom Doyle Bramhall og Renée Zellweger avslørt. Han har tidligere vært sammen med artisten Sheryl Crow. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: - Sammen føles vi som det sterkeste i verden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer