Anniken Jørgensen:

- Ren løgn

Den profilerte influenseren slår tilbake mot dem som mener deltakerne ser velstelte ut etter flere uker på «Farmen kjendis»-gården.

FØLTE SEG SKITTEN: Influenser Anniken Jørgensen er langt fra enig i at «Farmen kjendis»-deltakerne ser vel velstelte ut inne på gården. Foto: Espen Solli /TV 2
FØLTE SEG SKITTEN: Influenser Anniken Jørgensen er langt fra enig i at «Farmen kjendis»-deltakerne ser vel velstelte ut inne på gården. Foto: Espen Solli /TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den fjerde «Farmen kjendis»-uken er snart ved veis ende, og i onsdagens program ble det klart at det er tidligere Elle-redaktør Signy Fardal (59) må ut i kamp mot én hun selv velger.

- Inntrykk av blond og dum

Én av dem som fortsatt er på gården og som hun kan velge på søndag er Anniken Jørgensen (24), enda bedre kjent som Annijor. I et stort intervju med Se og Hør legger ikke Jørgensen skjul på at hun er fornøyd med måten hun framstilles på gjennom tv-ruta.

AVSLØRER: Anniken hadde kjæreste under innspillingen av «Farmen kjendis». Vis mer

- Jeg kommer godt ut av det synes jeg, i hvert fall foreløpig. Det er de tilbakemeldingene jeg har fått fra folk også. Veldig mange sier de er overrasket over meg, men det skjønner jeg ikke helt. Hvem ellers skulle jeg vært? Jeg tror folk har inntrykk av at jeg bare er en blond, dum blogger.

- Tror du folk tenker det?

- Ja, tydeligvis. Det er nok sånn at om man har det influenserstempelet har folk også et bilde av hva og hvordan det er. Så jeg bare tar i et tak for min egen bransje jeg da, sier hun med et smil.

SMILTE OG LO: Øde Nerdum og Annijor opparbeidet et nært vennskap under tv-innspillingen. Foto: Espen Solli / TV 2
SMILTE OG LO: Øde Nerdum og Annijor opparbeidet et nært vennskap under tv-innspillingen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Ingen kronisk kjærlighetssorg

Ifølge 24-åringen har vennene hennes gitt uttrykk for at de er stolte av henne.

- Men så har de samme vennene et stort behov for å fortelle at deres foreldre igjen synes jeg gjør en god figur. Men jeg skjønner bare ikke hvorfor folk er overrasket over at jeg framstår som jeg gjør. Vennene mine vet jo at jeg er sånn, men det er alle andre jeg tenker på.

BÅND: Anniken Jørgensen og Øde Nerdrum fant tonen inne på «Farmen»-gården - et vennskap «Annijor» ønsker å ha livet ut. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

Hun fortsetter:

- Det virker som at folk tror jeg er trist hele tiden, at jeg har kronisk kjærlighetssorg. Det er kanskje det alt handler om. Men det er absolutt ikke sånn jeg er.

GODE VENNER: Espen Thoresen, Anniken Jørgensen og Terje Sporsem fant rask tonen på «Farmen kjendis». Foto: TV 2
GODE VENNER: Espen Thoresen, Anniken Jørgensen og Terje Sporsem fant rask tonen på «Farmen kjendis». Foto: TV 2 Vis mer

- Hva tenker du om at folk som ikke kjenner deg skal mene så mye om deg?

- Jeg har vært i denne bransjen så lenge at det ikke er noe jeg lenger tenker over. Folk får mene hva de vil, og så vet jeg selv hvordan alt er. Om vennene mine hadde ment at jeg er en dritt, bør man kanskje ta seg selv i nakken, men det skal ganske mye til for at jeg får en kjip dag på bakgrunn av at noen har sagt noe stygt til meg. Jeg har fått mine doser opp igjennom.

- Lag på lag med dritt

Som Se og Hør tidligere har omtalt har årets kjendiser, i likhet med tidligere sesonger, fått fremforhandlet visse spesialavtaler rundt hva de får ta med seg inn på gården av luksusgjenstander. Noen har også tøyet strikken og sneket med seg småting.

Jørgensen innrømmer at hun smuglet med seg leppepomade inn på Lundereid gård i Kragerø.

- Noen mener dere ser vel velstelte ut med tanke på at dere har vært der i snart fire uker, Anniken?

FARMEN: Espen Thoresen meldte seg på «Farmen» i fylla. Vis mer

- Ha ha, det er ren løgn! Vi ser virkelig ikke velstelte ut. Noen ganger når jeg ser dette på tv tenker jeg «dere skulle bare visst, kjent hvordan vi luktet».

- Var det så ille?

- Ja, vi hadde ikke varmtvann, det måtte vi så fall koke - og man har ikke tid til å koke opp varmtvann, for så å få det lunket før man vasket seg. Du ville blitt sett på som en dust i så fall. Vi ble så skitne at man til slutt kunne skrape av møkk på armen, det la seg lag på lag med dritt, forteller «Farmen kjendis»-deltakeren.

- Hele meg var skitten

Hun beskriver situasjonen som ganske vanskelig jo lengre tid som gikk.

- Lakenene til folk ble etter hvert brune! Det er virkelig ingen hygiene, selv om vi prøvde så godt vi kunne ved å vaske håret med grønnsåpe. Jeg gikk med fett hår hele tida, og hadde ikke kjent min egen svettelukt siden jeg var 12 år gammel. Deodorant er en undervurdert ting, sier Jørgensen lattermildt.

KRANGEL: John Arne Riise og Espen Thoresen kom ikke godt overens under innspillingen av «Farmen Kjendis». Video: TV2 . Reporter: Bjørn Ekker. Klipp: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Influenseren mener imidlertid at hun ikke er en storforbruker av diverse skjønnhetsprodukter i «den virkelige» verden heller.

- Jeg tenker ikke mye over sånt. Men jeg har lyst til å lukte godt. Det verste for meg var kanskje håret, jeg synes ikke det er noe digg å ha fett hår. For da følte jeg at hele meg var skitten, fastslår Annijor overfor Se og Hør.

Forrige uke var det Markus Bailey (28) som måtte forlate «Farmen kjendis».

LES OGSÅ: - De er fremdeles vilt forelsket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer