Daniel Kvammen:

- Ren galskap

«Kompani Lauritzen»-aktuelle Daniel Kvammen åpner seg om forholdet til kjæresten.

KOMPANIASPIRANT: Daniel Kvammen er for tiden kanskje bedre kjent som kompaniaspirant 37 Kvammen. Foto: Matti Bernitz / TV 2
KOMPANIASPIRANT: Daniel Kvammen er for tiden kanskje bedre kjent som kompaniaspirant 37 Kvammen. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Musiker Daniel Kvammen (33) er for tiden en av de syv gjenværende kjendisene som fortsatt kjemper om en plass i Dag Otto Lauritzens (65) kompani i «Kompani Lauritzen».

I de seneste episodene har han flere ganger innrømmet at han savner kjæresten sin så mye at det gjorde vondt. Nå åpner han ytterligere opp om hvordan det var å være så lenge borte fra sine nærmeste.

«KOMPANI LAURITZEN»: Ruben er tappet for energi og vil trekke seg. Video: TV 2 Vis mer

- Skikkelig dritt

Innspillingen på Setnesmoen varer i flere uker, og Kvammen forteller at det var veldig fint å komme hjem til samboeren Vilde Darvik etterpå.

- Det var mest av alt helt, helt fantastisk. Som en fyr med stort konkurranseinstinkt og sterkt tunnelsyn så hadde jeg ikke tillat meg å kjenne så mye på savnet etter kjæresten der inne. Jeg tillot ikke meg selv å ha de følelsene, men mot slutten av oppholdet kom de snikende mer og mer. Det ble etter hvert vanskelig å stenge det ute, så da jeg skjønte at jeg skulle få se henne igjen ble jeg først og fremst utrolig lettet.

Artisten forteller at det var «skikkelig dritt» å ikke ha muligheten til å se kjæresten hver dag, men at han likevel ble litt overrasket da savnet meldte seg såpass sterkt som det gjorde.

- Plutselig kom det i tunge velt og det var jeg ikke forberedt på.

SAMBOERE: Daniel Kvammen og Vilde Darvik er kjærester og samboere. Foto: Privat
SAMBOERE: Daniel Kvammen og Vilde Darvik er kjærester og samboere. Foto: Privat Vis mer

Også Darvik kjente på savnet etter kjæresten.

- Daniel er svært pratsom, så den første uken var det litt som å ha ferie, men så begynte hverdagen å bli veldig stille og savnet etter den brede dialekten ble altoppslukende.

«KOMPANI LAURITZEN»: Da Emilie Enger Mehl dro av gårde til TV-innspilling var Senterpartiet i valgkampsinnspurt. Reporter: Jonas Hammer. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer

Uenige

Kvammen forteller at han møtte Darvik for over to år siden. Hvordan de ble et par og hvem som sjekket opp hvem har de imidlertid ulik oppfatning om.

- Dette er vi veldig uenige om. Jeg mener hun sjekket opp meg, og hun mener jeg sjekket opp henne. Det eneste jeg vet er at jeg må ha gjort et særdeles godt inntrykk fordi jeg fikk nøklene til leiligheten hennes allerede etter første date. Da tenkte jeg at enten er dette ren galskap, eller så er det rett og slett så enkelt det skal være.

UENIGE: Samboerparet er ikke enige om hvem av de som sjekket opp den andre. Foto: Privat
UENIGE: Samboerparet er ikke enige om hvem av de som sjekket opp den andre. Foto: Privat Vis mer

Darvik på sin side mener at de møttes på den moderne måten, altså over internett.

- Det var en klassisk «sliding into DMs», forteller hun og refererer til direktemelding på Instagram - ofte med en flørtende hensikt.

«KOMPANI LAURITZEN»: Daniel Kvammen glipper taket i tauet, noe som fører til noen dramatiske sekunder for justisminister Emilie Enger Mehl. Video: TV 2 Vis mer

- Det er stort

Da 33-åringen møtte det som nå er hans samboer, hadde hun to barn fra et tidligere forhold, som han nå er stefar til - noe han elsker.

- Det er jo først og fremst en veldig stor opplevelse - på alle tenkelige plan. Det er mye ansvar i å være en god støttespiller, veileder og rollemodell for to stykker som er nye i livet. Men mest av alt er det bare utrolig rått å få lov til å bli glad i to små mennesker som også blir glad i deg. Det er stort det.

Og tobarnsmoren bruker kun ett ord når hun skal beskrive hvordan sangeren er som stefar:

- Enestående.

IMPONERER: Daniel Kvammen imponerer for tiden i TV-programmet «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz / TV 2
IMPONERER: Daniel Kvammen imponerer for tiden i TV-programmet «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer

Hun legger også til at «Kompani Lauritzen» har hatt en positiv innvirkning på Kvammen, men også har ført til «familieforøkelse».

MISFORSTÅELSE: Da Dennis Siva Lie var korporal inne på «Kompani Lauritzen» skjedde det noe som førte til at produksjonen måtte beklage seg. Video: TV 2. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Daniel har alltid vært familiekjær, men med en viss rastløshet og FOMO (fear of missing out journ.anm.) ulmende i bakgrunnen. Jeg opplever at «Kompani» har gjort ham roligere og flinkere til å nyte her og nå. Men den største forandringen er at vi har fått et tredje barn i hus, og han heter Espen PA Lervaag, fleiper Darvik avslutningvis.

LES OGSÅ: Hadde Linni Meister som fødselsmotivasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer